Birce Akalay'dan oyunculuğu bırakma sinyali! Hayranlarını üzen açıklama

Spor spikeri olarak başladığı ekran macerasına oyuncu olarak devam eden Birce Akalay, bir dönem yaptığı eski mesleğini özlediğini söyledi. Sosyal medyada gündem olan açıklama sonrasında, "Birce Akalay oyunculuğu bırakıyor mu?" sorusu ünlü oyuncunun birçok takipçisi tarafından dile getirildi.

Netflix'te yayınlanan 'Kuş Uçuşu' ve 'Mezarlık' dizisinde gösterdiği performansla izleyiciden tam not alan Birce Akalay, bu başarısını İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü öğrencilerinin düzenlediği ödül töreninde 'En İyi Oyuncu' ödülünü alarak taçlandırdı.

birce-akalay-hangi-dizilerde-oynadi.jpg

BİRCE AKALAY OYUNCULUĞU BIRAKIYORM MU?

TV100'de yer alan habere göre, Birce Akalay, bir dönem oyunculuğunun yanı sıra aynı zamanda Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak ders verdi. Akalay bu döneme ilişkin, "Öğretim görevlisi olduğum yılları özlüyorum" dedi.

Çarpıcı açıklama sonra sosyal medyada deneyimli oyuncunun takipçileri, "Birce Akalay oyunculuğu bırakıyor mu?" sorusunu sordu. Yaşanan tartışmalara ünlü oyuncudan bir açıklama gelmedi.

birce-akalay-nasil-unlu-oldu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN