Songül Karlı takipçilerini şaşkınlığa uğrattı! 'Boyunuz kadar olmuş maşallah'

Songül Karlı takipçilerini şaşkınlığa uğrattı! 'Boyunuz kadar olmuş maşallah'

Sosyal medyadan paylaştığı cesur pozlarla sık sık gündeme gelen Songül Karlı, medyadan gözü gibi sakındığını oğlu Efe Furkan'ı paylaştı. Daha önce, "Anne Youtube'da hep bir yerlerin konuşuluyor yapma" yorumuyla gündeme gelen Efe Furkan hakkında takipçileri Songül Karlı'ya, "Maşallah boyunuz kadar olmuş" yorumunda bulundu.

2005 yılında Baykal Gümüş ile evlenen Songül Karlı, 2006 yılında Efe Furkan adını verdiği oğlunu dünyaya getirdi. Çift 2008 yılında boşanırken, Efe Furkan'ın velayeti Songül Karlı'ya verildi.

Oğlunu magazin dünyasından uzak tutan deneyimli şarkıcı, nadiren de olsa oğluyla olan fotoğraflarını ve videolarını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

songul-karli-kimdir-kac-yasinda-nereli.jpg

"OĞLUNUZ BOYUNUZ KADAR OLMUŞ"

Songül Karlı son olarak Efe Furkan ile beraber tatil amaçlı İsviçre'nin Zürih kentine gitti. Seyahat öncesinde paylaşımda bulunan ünlü şarkıcının bugün 16 yaşında olan oğlunun büyümüş hali ve değişimi ile dikkat çekti.

Oğlunu paylaşan ünlü şarkıcının, fotoğraftaki mutlu hali de takipçilerinden yüzlerce beğeni aldı. "Maşallah" yorumları yapan takipçiler, "Oğlunuz boyunuz kadar olmuş Songül Hanım" dedi.

songul-karlinin-oglu-efe-furkanin-babasi-kim.jpg

"ANNE HEP BİR YERLERİN KONUŞULUYOR YAPMA..."

Songül Karlı'nın daha önceki paylaşımında Efe Furkan, "Anne Youtube'a giriyorum Allah aşkına yapma hep bir yerlerin konuşuluyor" diyerek sitem etmişti. Songül Karlı ise oğlunu dinlememişti.

48 yaşındaki Songül Karlı, sosyal medyadaki cesur pozlarıyla magazin basını gündemini sık sık meşgul ediyor.

songul-karlinin-oglu-kim.jpg

songul-karlinin-cocugu-var-mi.jpg

songul-beden-olculeri.jpg

songul-karli-boy-kilo-kac.jpg

songul-karli-gogus-olculeri.jpg

songul-karli-son-hali.jpg

songul-karli-sarkilari.jpg

songul-karli-dekolte-bikini.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN