Nusret Gökçe'nin cinsel içerikli fotoğraflarını ve mesajlarını ifşa etti: Senden hoşlanıyorum!

Cinsel içerikli paylaşımlarıyla adından söz ettiren Dan Bilzerian, Dünya Kupası final maçında Lionel Messi'yi darlamasıyla gündem olan Nusret Gökçe'nin 2015 yılından beri kendisine attığı fotoğrafları ve mesajları Instagram'da paylaştı. Nusret Gökçe'nin, Dan Bilzerian'a, "Senden hoşlanıyorum. Seni ilk gördüğümde senden hoşlandım" mesajı gönderdiği ortaya çıktı.

Sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası final maçında Lionel Messi ile fotoğraf çektirmek için ısrar etmesiyle tartışma konusu olan Nusret Gökçe'nin kendisine attığı mesajları ifşa etti.

dan-bilzerian-nusret-gokce-ifsa-fotograflari-1.jpg

NUSRET GÖKÇE'DEN DAN BILZERIAN'A: SENDEN HOŞLANDIM

Instagram'da 33,6 milyon takipçisi bulunan Dan Bilzerian, Nusret Gökçe'nin kendisine 2015 yılından beri gönderdiği fotoğrafları yayınlayarak, "Herkes bu salt bae'nin ne kadar tuhaf olduğundan bahsediyor, bunu yıllardır biliyorum" notunu düştü.

Nusret Gökçe'nin, Dan Bilzerian'a 2015 yılında gönderdiği, "Senden hoşlanıyorum. Seni ilk gördüğümde senden hoşlandım" yazılı fotoğraf da dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan Gökçe'nin kendi fotoğraflarının yanı sıra konuk olduğu yarışmalardaki görüntülerini de gönderdiği görüldü.

dan-bilzerian-nusret-gokce-ifsa-fotograflari-2.jpg

MESSİ'Yİ DARLAMASIYLA GÜNDEM OLDU

Fransa'yı penaltı atışları sonunda mağlup ederek 2022 Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'de karşılaşma sonrası tüm gözler Lionel Messi'deydi.

Mücadeleyi tribünde izleyen Nusret Gökçe, karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte sahaya inerek Messi ile yanyana fotoğraf çektirmek istedi.

Canlı olarak ekranlara yansıyan anlarda, Arjantinli yıldızı kolundan çeken Nusret Gökçe'ye Messi'nin hiç pas vermediği görüldü.

dan-bilzerian-nusret-gokce-ifsa-fotograflari-3.jpg

dan-bilzerian-nusret-gokce-ifsa-fotograflari-4.jpg

dan-bilzerian-nusret-gokce-ifsa-fotograflari-5.jpg

dan-bilzerian-nusret-gokce-ifsa-fotograflari-6.jpg

dan-bilzerian-nusret-gokce-ifsa-fotograflari-7-001.jpg

dan-bilzerian-nusret-gokce-ifsa-fotograflari-8-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN