Cinsel içerikli mesajları ifşa olmuştu, Nusret Gökçe bu kez bambaşka bir paylaşımla gündemde: Tuz yok hayat yok!

Cinsel içerikli mesajları ifşa olmuştu, Nusret Gökçe bu kez bambaşka bir paylaşımla gündemde: Tuz yok hayat yok!

Sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian'ın cinsel içerikli mesajlarını ve fotoğraflarını ifşa ettiği Nusret Gökçe, bu kez Instagram paylaşımıyla gündeme geldi. Siyah-beyaz çocukluk fotoğrafını paylaşan ünlü şef, paylaşımına "Tuz yok hayat yok" diye yazdı.

Kendine özgü tuzlama (salt bea) hareketiyle dünya çapında popüler olan Nusret Gökçe'nin sosyal paylaşım sitesi Instagram'da 50 milyon takipçisi bulunuyor. Her paylaşımı milyonlarca görüntülenmeye ulaşan ünlü şef, yine adından söz ettirdi.

nusret-gokce-messi.jpg

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası final maçının ardından sahaya giren ve Arjantinli futbolcu Messi ile yaşadığı gerginlikle gündeme gelen Nusret Gökçe, çocukluk fotoğrafını paylaştı. Ünlü isim paylaşımına, "Tuz yok hayat yok" notunu düştü.

nusret-gokcenin-cocuklugu.jpg

"SU SATARAK İŞ HAYATINA ATILDIM"

39 yaşındaki Nusret Gökçe, daha önce verdiği bir röportajda, "Annem ve babam okuma-yazma bilmiyor. Maddi yetersizliklerden dolayı ben de okuyamamışım. Altıncı sınıf terk... Ama demek ki bir şeyler de varmış ki ben de su satarak, ayakkabı boyayarak iş hayatına atılmışım, 14 yaşında kasaba çırak olarak girmişim. Et benim tutkum oldu" açıklamasında bulunmuştu.

nusret-gokce-dunya-kupasi.jpg

FOTOĞRAFLARI İFŞA OLMUŞTU

Cinsel içerikli paylaşımlarıyla adından söz ettiren Dan Bilzerian, Dünya Kupası final maçında Lionel Messi'yi darlamasıyla gündem olan Nusret Gökçe'nin 2015 yılından beri kendisine attığı fotoğrafları ve mesajları Instagram'da paylaşmıştı. Nusret Gökçe'nin, Dan Bilzerian'a, "Senden hoşlanıyorum. Seni ilk gördüğümde senden hoşlandım" mesajı gönderdiği ortaya çıkmıştı.

dan-bilzerian-nusret-gokce-ifsa-fotograflari-7-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN