2023'ün bomba haberi şimdiden patladı: Hadise ile Hasan Can Kaya aşk yaşıyor!

2023'ün bomba haberi şimdiden patladı: Hadise ile Hasan Can Kaya aşk yaşıyor!

Yaşadığı debdebeli ilişkileriyle gündemden düşmeyen Hadise bu kez ünlü komedyen Hasan Can Kaya ile yeni aşka yelken açtı. Acun Medya'da farklı projelerde çalışan ikili, yakın zaman önce tanışarak birlikteliğe başladı.

İş insanı Mehmet Dinçerler ile 5 ay evli kaldıktan sonra geçtiğimiz eylül ayında boşanan Hadise'nin gönlünü yeni birine kaptırdığı iddia edildi.

Yaşadığı fırtınalı aşklarla sık sık magazin gündemini meşgul eden ünlü şarkıcının şu sıralar Acun Medya'nın yıldızıyla aşk yaşadığı konuşuluyor.

hadisenin-sevgilisi-kim.jpg

KALBİNİ HASAN CAN KAYA'YA AÇTI

Snob Magazin'de yer alan habere göre, Hadise, Acun Medya'nın dijital platformu Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' programıyla adını duyuran komedyen Hasan Can Kaya ile aşk yaşıyor.

37 yaşındaki Hadise'nin yaklaşık bir aydır, 33 yaşındaki Hasan Can Kaya ile birlikte olduğu iddia edildi.

Hatırlanacağı üzere Hasan Can Kaya, 2.5 yıldır Konuşanlar'ın da yönetmenliğini yapan sevgilisi Sultan San ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı.

hasan-can-kayanin-sevgilisi-kim.jpg

BİRBİRLERİNİ TAKİP ETMİYORLAR FAKAT 'BEĞENİ'YORLAR

İlişkilerini herkesten gizleyen Hadise ile Hasan Can Kaya'nın son günlerde arasının ise açık olduğu öğrenildi.

Sosyal medyada birbirini takip etmeyen ikiliden Hasan Can Kaya'nın, Hadise'nin Instagram'dan paylaştığı doğum günü fotoğraflarını beğenmesi ise dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN