Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün 'aşk hikayesi' yalan çıktı! 'Kucağıma alıp yatağa götürdüm' demişti...

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına katılan Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile yaşadıkları bir tartışmayı izleyicilerle paylaştı. Sosyal medyada gündem olan hikayenin çalıntı olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti, TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sahneye çıkarak Barış Manço'nun 'Bal Böceği' şarkısını söyledi.

Canlı performanslarından sonra jüri üyeleriyle sohbet eden çift, evliliklerinde yaşadıkları bir olayı anlattı.

neslihan-atagul-kadir-dogulu-o-ses-turkiye-yilbasi.jpg

"NESLİHAN'I KUCAĞIMA ALIP YATAĞA GÖTÜRÜRÜM"

Kadir Doğulu, yaşadıkları tartışmayı şöyle anlattı:

"Bir keresinde çok büyük bir tartışma yaşadık. Ben kapıyı vurup çıktım. İşlerimi halledip akşam eve geldiğimde koltukta uyuyakalmıştı. Normalde onu hayatta orada yatırmaz, kucağıma alır yatağa götürürüm.

O gün yapmadım çünkü kızgındım. Yatak odasına gidip yattım. Sabah yanıma geldi. İkimiz de kızgınız. Ben acaba biraz ara mı versek diye sordum o da 'tamam verelim' dedi. Birkaç saat geçti, evde birlikte vakit geçirdik.

Ben tam dışarı çıkacakken geldi boynumda öptü. Sonra oturup konuştuk. Konuşurken ben dün gece eve geldim dedim o da 'fark ettim' dedi. Ben seni normalde yukarı götürürdüm ama götürmedim dedim.

O da 'beni almanı çok bekledim' dedi. Ben de çok bekledim 'acaba aç mısın?' diye soracaksın diye dedim. O gün bizim miladımız var. Konuşarak çok şey anlaşılabiliyor."

HİKAYENİN ÇALINTI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Kadir Doğulu'nun anlattıkları yazar ve aile danışmanı Adem Güneş'in Twitter'da paylaştığı bir hikayeye benzetildi.

Kısa sürede Twitter'da gündem olan Doğulu için, "Hikaye çalıntı, çok komik ya" yorumları yapıldı. Ünlü çift ise yorumlara sessiz kaldı.

kadir-dogulu-neslihan-atagul-tartisma-hikayesi-calinti-4.jpg

kadir-dogulu-neslihan-atagul-tartisma-hikayesi-calinti-3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN