Halit Ergenç'ten eşi Bergüzar Korel'e 'emzirme' sitemi: Çok özledim!

Londra'da hayatını sürdüren Bergüzar Korel, yurt dışındayken Türk mutfağının lezzetini çok özlediğini ve Türk restoranlarının hizmetini çok aradığını söyledi. 1 yaşındaki kızı Leyla'yı emzirdiği sırada eşi Halit Ergenç'in kendisine sitem ettiğini paylaşan ünlü oyuncu, setlere geri dönmeye hazırlandığını da aktardı.

2022 yılının ilk aylarında İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşen oyuncu Bergüzar Korel, 29 Aralık 2022 Perşembe günü İstanbul'daki bir mekanda sahne alan arkadaşını dinlemeye gitti.

Mekana girmeden önce yabancı hayranlarını kırmayan ve tek tek fotoğraf çektiren deneyimli oyuncu, eşi Halit Ergenç'in evde çocuklara baktığını söyledi.

TV100'de yer alan habere göre, Bergüzar Korel yavaş yavaş setlere dönmeye hazırlandığını dile getirdi.

berguzar-korel-halit-ergenc-kac-cocugu-var.jpg

"KIZIM LEYLA ÖNCE 'BABA' DEDİ"

Ünlü oyuncu geçen günlerde 1. yaş gününü kutladığı kızı Leyla'nın doğum videosunu paylaşmış ve kızına çok duygusal bir mektup yazmıştı.

Bergüzar Korel, kızı Leyla'nın önce baba dediğini, bu durumun da eşi Halit Ergenç'in çok hoşuna gittiğini belirtti.

berguzar-korel-halit-ergenc-ne-zaman-nasil-tanisti.jpg

"LONDRA'DAYKEN TÜRK YEMEKLERİNİ ÖZLÜYORUM"

1 yaşındaki kızının anne sütüyle beslendiği aylarda eşinin de kendisine sitem ettiğini anlatan yıldız oyuncu, 12 yaşındaki oğlu Ali ile artık aynı boyda olduğunu söyledi.

Oğlu Ali'nin eğitiminden dolayı İstanbul ile Londra arasında mekik dokuyan Bergüzar Korel, Londra'da daha sakin bir hayatının olduğunu paylaştı.

Ünlü oyuncu, Londra'da özellikle gittikleri restoranlarda Türk mutfağının lezzet ve hizmet kalitesini özlediğini dile getirdi.

berguzar-korel-halit-ergenc-ne-zaman-evlendi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN