İddialı dizi reytinglere yenildi! İki sezondur yayınlanıyordu, yayından kaldırıldı!

İddialı dizi reytinglere yenildi! İki sezondur yayınlanıyordu, yayından kaldırıldı!

İki sezon boyunca ilgiyle takip edilen dizi, reyting yarışında gerilere düşünce kanal yönetimi 'erken final' kararı aldı. Yapımcı firmadan oyunculara ve set ekibine gönderilen mesajda, 30 Aralık 2022 Cuma günü yayınlanacak bölümle projenin sona ereceği aktarıldı. İşte, final yapan o popüler dizi...

Yeni yıla girerek televizyon ekranlarında da hareketlilik yaşanıyor. Birçok dizi reyting kurbanı olurken yeni dizi projeleri de ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Birbirinden iddialı diziler kıran kırana rekabet ederken; Baba, Yazgı, Hayat Bugün'den sonra final yapacak dizilere bir yenisi daha eklendi.

yalniz-kurt-bitti-mi.jpg

İDDİALI DİZİ SONA ERİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ATV'nin iki sezon ekranlara gelen dizisi 'Yalnız Kurt' için final kararı alındı.

Dizinin yapım şirketi Sinegraf, set ekibine gönderdiği veda yazısında şu satırlara yer verdi:

"Üzülerek belirtmeliyiz ki, sizlerle birlikte çıkmış olduğumuz Yalnız Kurt hikayemizin sonuna geldik. 30 Aralık 2022 tarihinde yayınlanacak 32. bölüm itibariyle projemizi sonlandırma kararı aldık. Bu süreçte emekleriniz işbirliğinize özverili çalışmalarınız için sizlere çok teşekkür ederiz. Yeni anlatacağımız hikayelerde sizlerle yeniden buluşmak üzere..."

yalniz-kurt-final-bolumu-ne-zaman.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN