Melisa Döngel sokak ortasında kavga etti

Kusursuz Kiracı dizisinde Leyla karakterine hayat veren oyuncu Melisa Döngel, Arnavutköy'de bir mekan çıkışında sokak ortasında bir kadınla kavga etti. O anlar kameralara yansıdı.

Oyuncu Melisa Döngel, Arnavutköy'de bir mekan çıkışında sokak ortasında saç saça baş başa bir kadınla kavga etti. O anlar cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

Melisa Döngel söz konusu olayla ilgili daha önce sorulan sorulara "Olabilir, olmayabilir de" demişti. O kavganın görüntülerini 2. Sayfa paylaştı.

Arnavutköy'de çekildiği belirtilen görüntülerde Döngel'in karşısındaki kadını bir türlü bırakmadığı ve çevredekilerin ikiliyi ayırmakta büyük güçlük çektiği görülüyor. Görenlerin şoke olduğu görüntüler sonrası Döngel sosyal medyanın diline düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN