Merve Boluğur Evleniyor! Müstakbel Koca Murat Dalkılıç'ın İkizi! Kumral Kocası Bakın Kim Çıktı?

Merve Boluğur Evleniyor! Müstakbel Koca Murat Dalkılıç'ın İkizi! Kumral Kocası Bakın Kim Çıktı?

Uzun süredir setlerden uzak olan oyuncu Merve Boluğur, şarkıcı Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra istediği aşkı bulamamıştı. İlişkileri kısa süren Boluğur, yıllar sonra aradığı aşkı buldu. Evleneceği iddia edilen Boluğur bakın sevgilisini paylaşırken ne yazdı?

Oyunculuğa uzun bir ara veren Merve Boluğur, en büyük hayalim dediği şarkıcılık için ilk adımını geçtiğimiz günlerde attı. Şşşşş şarkısı ile herkesin dikkatini çeken Boluğur, aradığı ilgili henüz bulamadı. Şarkıcılığı hobi olarak yaptığını ifade eden Boluğur'ın aşk hayatında da bir gelişme yaşandı. Her fırsatta kumrallardan hoşlandığını dile getiren Boluğur bakın kime aşık oldu? İşte detaylar.

1456286.jpg

MERVE BOLUĞUR'DAN YENİ SEVGİLİSİNİ PAYLAŞIMI

Şşşş şarkısı ile son günlerde kendinden sıkça söz ettiren oyuncu Merve Boluğur, Murat Dalkılıç'la olan evliliğini bitirdikten sonra uzun bir süre setlere veda etmişti. En son Muhteşem Yüzyıl'da Nur Banu karakterini canlandıran Boluğur, şarkıcılığa soyundu. Çıkardığı single ile dikkatleri üzerine çeken Boluğur, maalesef dinleyenlerden olumlu dönüş almadı. Şarkının sözleri ise kendine ait.

muratdalkilic.jpg

İŞTE YÜZÜ GÜLMEDİ AŞKTA GÜLDÜ

Aradığı ilgiyi sahnelerde bulamayan Boluğur, aşk hayatında istediğini buldu. Uzun süredir kalbi boş olan güzel oyuncu kendisine aranjörlük yapan Mert Aydın ile bir ilişkiye başladı. Sevgilisi ile samimi pozlar veren Boluğur'un en son paylaşımı ise olay oldu. Evleneceği iddia edilen Boluğur, yeni sevgilisini 'Kocam' diye paylaştı. Boluğur'un bu paylaşımı sonrası ise takipçilerinden evleniyor musun? soruları yağmaya başladı.

mervebolugursarkisi.jpg

MERVE BOLUĞUR'DAN DİKKAT ÇEKEN "KOCAM" PAYLAŞIMI

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı "Şşşttt" şarkısı ile kendinden söz ettiren Merve Boluğur, şarksına aranjörlük yapan Mert Aydın ile yeni bir ilişkiye başladı. Murat Dalkılıç ile boşandıktan sonra kötü bir süreçten geçen Merve Boluğur, yeni aşkı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Her paylaşımı ve açıklaması ile gündemden düşmeyen Merve Boluğur'un sevgilisi Mert Aydın ile 2. defa nikah masasına oturacağı iddia edildi. Aşkı gözlerinden okunan Merve Boluğur, "Kumralım" "Kocam" gibi açıklamalarla sevgilisini sürekli sosyal medya hesabından paylaşıyor.

mervebolugur.jpg

SEVGİLİSİNİ PAYLAŞIP "EVET" DEDİ

Snob Magazin'in haberine göre Merve Boluğur'un Mert Aydın ile evlenme kararı aldığı iddia edildi. Boluğur ise evlilik sorularına karşılık sevgilisi Mert Aydın ile çekilmiş bir fotoğrafını "Evet" diye paylaştı. Bunun yanı sıra Boluğur, daha önce yaptığı bir açıklamada ikinci kez evleneceğini söylemişti. Yeni sevgilisinin Murat Dalkılıç benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN