Merve Boluğur nikahı bekleyemedi! Yaptığı hareket herkesi şok etti: Evlenmeyi bekleseydin bari

Merve Boluğur nikahı bekleyemedi! Yaptığı hareket herkesi şok etti: Evlenmeyi bekleseydin bari

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Merve Boluğur, bu akşam müzisyen Mert Aydın ile dünyaevine girecek. Düğüne saatler kala Merve Boluğur'dan peş peşe paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Makyaj ve saçını Intagram hesabından paylaşan Boluğur, yaptığı hareketle herkesi şoke etti! Düğüne kadar sabredemedi. Bakın Merve Boluğur ne yapmış?

Oyunculuk kariyerine ara veren ve şarkıcılığa geçiş yapan Merve Boluğur, bir süredir aşk yaşadığı DJ Mert Aydın ile bu akşam nikah masasına oturuyor. Sevgilisinin evlilik teklifini kabul eden Boluğur, nikaha saatler kala yaptığı hareketle herkesi şok etti. Görenler gözlerine inanamadı.

GELEN MESAJ ARALARINI BOZDU

Evlilik hazırlığı için alışverişe çıkan Merve Boluğur ve Mert Aydın çifti, geçtiğimiz gün Nişantaşı City’s'de araç beklerken görüntülenmişti. Araçlarını bekledikleri sırada hararetli bir tartışma yaşayan ikilinin arasının oyuncunun telefonuna gelen bir mesaj yüzünden açıldığı anlaşılmıştı.

k34434-11.jpg

"BENİM EN BÜYÜK HEDİYEM YANIMDA"

Yaşanan olayın ardından tekrardan bir araya gelen ve bir alışveriş merkezinde görüntülenen Merve Boluğur ile Mert Aydın'dan basın mensuplarına "Bugün benim doğum günüm" demişti. Sevgilisi Mert Aydın’ın elindeki paketin dikkat çekmesi üzerine muhabirler, "Mert Bey’in hediyesi bu sanırım?" diye sormuştu.

b7.jpg

Merve Boluğur ise önce cevap vermedi sonrasında ise sosyal medyadan paylaşımda bulunmuştu. Boluğur yaptığı paylaşımda, "Benim en büyük hediyem yanımda" demişti.

NİKAHI BEKLİYEMEDİ

Öte yandan düğüne saatler kala Merve Boluğur yaptığı hareketle ağızları açık bıraktı. Mert Aydın'a sürekli olarak eşim diyerek seslenen Boluğur, Instagram hesabına eşinin soyadını ekledi.

b5.jpg

MERT AYDIN KİMDİR?

Mert Aydın, 6 Mart 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. 14 yaşında iken profesyonel olarak müzik eğitimlerine başlayan Mert Aydın'ın müziğe ilgisi çok küçük yaşlardayken başlamıştır. Aydın'ın ailesi müzik eğitimi almasına sıcak bakmasa da ona engel olamamışlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN