Merve Boluğur'dan bomba 'Manukyan' açıklaması: "Onu bekleyeceğim"

Merve Boluğur'dan bomba 'Manukyan' açıklaması: "Onu bekleyeceğim"

Ünlü oyuncu Merve Boluğur “Manukyan'ın hayatını oynamak isterim” sözleriyle gündem oldu. Boluğur, "Çok da güzel oynarım. Her zaman öyle oynadım, şimdi de onu bekleyeceğim”dedi.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ve hem özel hayatındaki gelişmeler hem de açıklamaları ve sosoyal medyadaki paylaşımları sebebiyle çok konuşulan Merve Boluğur'dan yine gündem yaratan bir açıklama geldi.

Boluğur "Kimi oynamak istersiniz?" sorusuna ünlü genelev patroniçesi Matild Manukyan'ı oynamak istediği yanıtını vererek "Çok da güzel oynarım. Her zaman öyle oynadım, şimdi de onu bekleyeceğim” ifadelerini kullandı.

merve-manukyan2.jpg

"ÇALIŞMAYI ÖZLEDİM"


Snob Magazin’in haberine göre çalışmayı özlediğini dile getiren oyuncu “Dizi film görüşmeye devam ediyoruz. Sektöre tekrardan tam giriyorum ama dizi anlamında ne zaman tam girerim o belirsiz. En uygununu bekleyeceğim. Sağlam bir rol istiyorum” şeklinde konuştu.

merve-manukyan3.jpg

"MANUKYAN'IN HAYATINI GÜZEL OYNARIM"

Boluğur, “Nasıl birinin hayatını oynamak istersiniz” sorusuna ise “Manukyan'ın hayatı olabilir, çok da güzel oynarım. Her zaman öyle oynadım, şimdi de onu bekleyeceğim” yanıtını verdi.

matild-manukyan2.jpg

MATİLD MANUKYAN KİMDİR?


Manukyan olarak tanıdığımız Matild Manukyan'ın gerçek adı Eveline Matild Chah Muradyan'dır. 1914 doğumlu Manukyan'ın ailesi 1913'te Fransa'ya göç etti. Babası Ermeni tenor Armenak Chah Muradyan, annesi İsviçreli balerin Salle Marguerite'tir.

Manukyan'ın tüm Türkiye tarafından tanınmasının sebebi ise, hem vergi rekortmeni hem de genelev patroniçesi olması.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN