Merve Boluğur'un eski eşi yeni aşka yelken açtı! Ünlü şarkıcı sevgilisini sosyal medyada nazar boncuğu koyarak paylaştı

Merve Boluğur'un eski eşi yeni aşka yelken açtı! Ünlü şarkıcı sevgilisini sosyal medyada nazar boncuğu koyarak paylaştı

Ünlü oyuncu Merve Boluğur ile evlenen ve daha sonrasında boşanma kararı alan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç yeni aşka yelken açtı. Uzun zamandır hayatına kimseyi almayan Dalkılıç, yeni sevgilisiyle ilk pozunu paylaştı. Ünlü şarkıcının sevgilisi güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakırken Merve Boluğur'un nasıl bir yorum yapacağı merak konusu oldu. İşte Murat Dalkılıç'ın yeni sevgilisi...

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur'un eski eşi şarkıcı Murat Dalkılıç, sosyal medya paylaşımıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Yeni aşka yelken açan ve ilanı aşk eden Murat Dalkılıç, paylaşımıyla herkesi şoke etti. Merve Boluğur'un eski eşi yeni aşka yelken açtı! Ünlü şarkıcı sevgilisini sosyal medyada nazar boncuğu koyarak paylaştı. Görenler 'Bu ne güzellik' yorumunu yapamadan geçemedi. İşte Murat Dalkılıç'ın yeni sevgilisiyle ilk pozu...

MURAT DALKILIÇ'TAN BOMBA PAYLAŞIM! YENİ AŞKINI İLAN ETTİ

Merve Boluğur ile yaşadığı evlilikle sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, yeni aşkını ilan etti. Daha öncesinde Sitare Akbaş ve Çağla Boz ile aşk yaşayan ünlü isim bu sefer yeni bir aşka yelken açtı.

gfgfgfgf-2023-09-19t153313-761.jpg

NAZAR BONCUĞU İLE PAYLAŞTI...

Eda isimli sevgilisi ile poz veren Murat Dalkılıç, sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Paylaşımına nazar boncuğu emojisi de eklemeyi ihmal etmedi. Murat Dalkılık ve sevgilisi Eda'nın romantik pozu kısa sürede gündem oldu. Ünlü şarkıcının yeni sevgilisinin güzelliği ise herkesin dikkatini çekmiş durumda. Bazı sosyal medya kullanıcıları 'Bu ne güzellik, Maşallah' yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN