Merve Boluğur'un mutluluğu 40 gün sürdü! Boşanıyorlar

Merve Boluğur'un mutluluğu 40 gün sürdü! Boşanıyorlar

DJ Mert Aydın ile geçen aylarda dünya evine giren Merve Boluğur'un paylaşımları "Boşanıyorlar mı?" sorularını akıllara getirdi. Sürekli eşini paylaşan Boluğur bakın son günlerde ne paylaşıyor?

İlk evliliğini popçu Murat Dalkılıç'la yapan Merve Boluğur'un bu evliliği üzün sürmemişti. Uzun yıllar kimseyi hayatına almayan Boluğur, kısa sürede Mert Aydın ile tanışıp evlenmişti. Setlere de ara veren Boluğur'un 2. evliliğinde de kriz çıktığı iddia edildi.

mervebolugur.jpg

MERVE BOLUĞUR'DAN KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Paylaşımları ve ilginç açıklamalarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur, 2. kez nikah masasına oturarak herkesi şaşırtmıştı.

merve.jpg

"Kocam" diyerek sürekli eşiyle paylaşımlar yapan oyuncu uzun süredir eşine dair paylaşım yapmıyor.

mertaydin.jpg

EVLİLİĞİNDE KRİZ Mİ VAR?

Düğünden önce "Bekaret kemeri takacağım" diyerek herkesi şaşırtan Boluğur'un düğünde giydiği gelinlikte uzun süre konuşulmuştu.

aydin.jpg

Son günlerde paylaşım yaparken sadece yüzünü çeken Boluğur, ailesiyle çektiği bir fotoğrafta da eşi Mert Aydın'ı kesmişti. Görenler "Evliliğinde kriz var" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN