Meyvelerin arasındaki gizli limonu bulanlar 140 IQ'ya sahip! Sadece 7 saniyede bulabilir misin?

Meyvelerin arasındaki gizli limonu bulanlar 140 IQ'ya sahip! Sadece 7 saniyede bulabilir misin?

Bu optik illüzyon resminde, meyvelerin arasında bir limon saklanıyor. Sadece en parlak beyinler limonu sadece 7 saniyede bulabiliyor. Yapabilir misin?

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden akıl almaz görüntülerdir. Büyüleyicidirler ve beynimizin görsel bilgileri nasıl işlediğine dair içgörü sağlarlar.

Optik illüzyonlar ayrıca bilişsel yeteneklerinizi geliştirebilir ve beyninizi yaratıcı düşünmeye teşvik edebilir. Zihninizi zorlamanın ve problem çözme becerilerinizi geliştirmenin eğlenceli bir yoludur. Ancak sadece eğlenceli olmakla kalmaz, aynı zamanda uzun vadede bilişsel sağlığınız için de faydalı olabilir. Gözlem becerilerinizi geliştirmek mi istiyorsunuz? O halde şimdi bu mücadeleyi deneyin.

1-011.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ LİMONU BULABİLİR MİSİN?

Resimde elma, armut ve kayısı gibi pek çok meyvenin görülebildiği bir meyve sahnesi gösterilmektedir. Meyvelerin arasında göz göre göre saklanan bir limondur; 7 saniye içinde bulmalısın.

Bu tür optik illüzyon meydan okumaları, gözlem becerilerinizi ve zekanızı en basit şekilde test eder. Ayrıca zaman geçirmenin ve bilişsel yeteneklerinizi geliştirmenin eğlenceli ve ilgi çekici bir yoludur. Resimdeki gizli limonu bulabilir misin?

MEYVELERİN ARASINDAKİ LİMONU GÖRDÜN MÜ?

Meyvelerin arasındaki limonu bulma görevi zorlu bir mücadeledir. Yalnızca istisnai gözlem becerilerine sahip olanlar limonu zaman sınırı içinde bulabilir. Limon, meyvelerle ustaca kamufle olmuş ve bu, en deneyimli gözlemciler için bile biraz zorlayıcı bir görev haline gelmiştir.

Resimdeki limonu başarılı bir şekilde bulmak için sabır ve detaylara dikkat gerekir. Limonu gördün mü? Acele edin, zaman geçiyor. Aramaya devam edin, limonu fark edebilirsiniz. Gizli limonu gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız limonu buldunuz? En keskin gözlerden bazılarının limonu çoktan gördüğüne inanıyoruz. Onları tebrik ediyoruz. Ancak gizli limonu hala arayanlar aşağıda cevabı bulabilirler. Limon, görüntünün sol tarafında görülebilir, bir armut ve bir elmanın yanındadır.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN