Migros’tan “Patron Çıldırdı” dedirten kampanya! 24’lü tuvalet kağıdı, 6’lı havlu kağıt… Yetişen stok yapacak

Migros’tan “Patron Çıldırdı” dedirten kampanya! 24’lü tuvalet kağıdı, 6’lı havlu kağıt… Yetişen stok yapacak

Migros Sanal Market indirimleri başladı! Her fırsatta yeni bir indirim haberiyle gelen Migros şimdi de tuvalet kağıdı ve havlu kağıtta indirime gitti. İşte, Migros’un 30 Kasım tarihinde son bulacak indirimi…

Migros, yaptığı yeni kampanyayla yine gönülleri fethetti. Her gün yeni bir indirim yapan market bu sefer de tuvalet kağıdı ve havlu kağıt fiyatlarını düşürdü. 30 Kasım’da son bulacak indirimli fiyatlar ise resmen stok yaptıracak türden…

MİGROS İNDİRİMİ TUVALET KAĞIDI VE HAVLU KAĞIT FİYATLARI

Migros’un yeni indirimleri tuvalet kağıdı ile havlu kağıtları kapsıyor. Migros Sanal Market’e özle olan indirimli fiyatlar 30 Kasım’a kadar devam edecek. İşte, Migros’un indirimli fiyat listesi:

Selpak Havlu 6’lı 129,90 TL

Solo Havlu 6’lı 109,90 TL

Papia Tuvalet Kağıdı 24’Lü 244,90 TL

Selpak Deluxe Tuvalet Kağıdı 24’Lü 244,90 TL

Süper Maylo Bambu Tuvalet Kağıdı 24’lü 159,90 TL

Papia Pure & Soft Tuvalet Kağıdı 24’lü 244,90 TL

Süper Maylo Bambu Havlu 6’lı 83,22 TL

migros-indirim.jpg

Siz de indirimli fiyatlardan yararlanmak için hemen Migros Sanal Market’i ziyaret ederek siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN