Milyonlarca kişiye doğalgaz yardımı tam gaz! Faturayı siz değil devlet ödüyor: Başvuranın kafası rahat edecek!

Milyonlarca kişiye doğalgaz yardımı tam gaz! Faturayı siz değil devlet ödüyor: Başvuranın kafası rahat edecek!

Ocak ayının girmesiyle beraber doğalgaz destek ödemeleri milyonlarca vatandaşın en çok merak ettiği konulardan birisi oldu. Doğalgaz desteğine nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz desteği ne kadar olacak. İşte detaylar…

Aile ve Sosyal İşler Bakanlığı'nın açıklamasının ardından yoksul ailelere dağıtılacağı ve ödemelerin ne zaman hesaplara geçmeye başlayacağı kış aylarının gelmesiyle birlikte doğalgaz desteğinin ödenmesi merak edilen sorulardan biri oldu.

doğalgaz

İhtiyaç sahibi vatandaşların kapsayan ve vatandaşın bütçe sıkıntısı yaşamaması için yapılan doğalgaz destek ödenmesine ilişkin son durum şöyle oldu.

Aile ve Sosyal İşler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelere doğal gaz desteği dağıtılacağı açıklandı. Pek çok vatandaş destek ödemelerinin ne zaman ödeneceğini merak ederken, konu hakkında henüz net bir bilgi gelmemesine rağmen gözler bakanlıkta.

Doğalgaz destek ödemelerinin 900 TL ile 2500 TL arasında olduğu biliniyor. Başvurmak için T.C kimlik numaranız ile giriş yaptıysanız "Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti" sorgulamasını yapmanız ve karşınıza çıkan formları doldurmanız yeterlidir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN