Mobilyalarınıza mısır nişastası serpin 20 dakika bekleyin! Görünce küçük dilinizi yutacaksınız

Mobilyalarınıza mısır nişastası serpin 20 dakika bekleyin! Görünce küçük dilinizi yutacaksınız

Giysilere ve mobilyalara bulaşan lekeler ev hanımlarının adeta korkulu rüyasıdır. Çünkü bu lekeleri temizlemek hiçbir zaman kirletmek kadar kolay olmamıştır. Ama artık giysilere ve mobilyalara bulaşan lekelerden kurtulmak için çok kolay bir çözüm var. Herkesin evinde bulunan o ürün istenmeyen lekelere dur diyor.

Giysilere ve mobilyalara bulaşan inatçı lekelerden kurtulmak için birçok yöntem var ancak özellikle doğal yöntemlerle yapılan temizlikler her zaman daha iyi sonuç vermektedir. Bu yüzden halk yöntemi olarak da bilinen bu yöntemler istenmeyen lekelerden kurtulmakta birebir etkili çözüm olmaktadır.

İSTENMEYEN LEKELERE DUR DEYİN!

Giysileri ve ev mobilyalarını çeşitli kirleticilerden temizlemek için sayısız halk yöntemi bulunmaktadır. Birçoğu son derece basit olsa da, uygulandığında gerçekten etkili olduğunu kanıtlamıştır. Bu yaşam tüyolarından biri de sıradan nişasta kullanmaktır.

Nişastanın temizlikteki etkisi, hatta ev kimyasallarından bile daha etkili olabilir. Örneğin, bir besin takviyesi, yağ lekeleri üzerinde bile mükemmel bir iş çıkarır.

haber-14-ic.jpg

Uzmanlar, istenilen sonucu elde etmek için sorunlu bölgelere nişasta serpmeniz ve 20 dakika beklemeniz gerektiğini belirtiyor. Belirtilen sürenin ardından, lekeleri sadece nemli bir bezle silmeniz yeterli olacaktır ve hiçbir iz kalmayacaktır.

Bu arada, deneyimli ev hanımları nişasta kullanarak odadaki yüksek nemden etkilenen kitapları korur. Sadece biraz nişasta tozunu kitaplara “serpmek” yeterlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN