Müge Anlı aşkının simgesini çıkardı attı! O detay herkesi şok etti, yıllar sonra aşkı bulmuştu...

Müge Anlı aşkının simgesini çıkardı attı! O detay herkesi şok etti, yıllar sonra aşkı bulmuştu...

Sevilen sunucu Müge Anlı canlı yayında evleneceğini duyurmuş, sevenlerine müjdeyi vermişti. Sade bir düğünle evlenen güze sunucuyu programda görenler şok oldu! Müge Anlı ilk kez onu takmadan çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert sunucusu olan Müge Anlı, sessiz sedasız evlenmiş, düğün görüntülerini ise eşiyle ortak bir karar alarak medyayla paylaşmamıştı. Halk tarafından evlerin kızı ve sarı papatya olarak hitap edilen sunucunun dillere destan düğünü, herkesin en merak ettiği olaylardan biri haline gelmişti. Evliliklerini de tıpkı düğünleri gibi sakin ve gizli yaşayan harika çiftimiz, büyük bir hayran kitlesine sahip. Seneler sonra kalbinin penceresini birine açan Müge Anlı, ilk defa sevgilisini hayranlarıyla paylaştı ve ilk evliliğinden sonra aşk yaşamaya başladı. Yakışıklı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun güzel sunucu için hazırladığı romantik sürprizler de bu aşkın meyvelerin oldu.

571.jpg

AŞKININ SİMGESİNİ ÇIKARDI

Balayından sonra ekranlara geri dönen Müge Anlı'nın boynundaki kolye hayranların dikkatinden kaçmadı. Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun aldığı bilinen anahtar kolye çok beğenildi. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun aşklarının simgesi haline geldi. Evlendiğinden beri kolyesini hiç çıkarmayan güzel sunucu son programında gören herkesi şaşırtmayı başardı. Müge Anlı kıyafetlerine uymasa bile daha önce asla kolyesini boynundan çıkarmadı. Son programında kolyesiz olarak görülen sunucu akıllara neler oluyor sorusunu getirdi. Sosyal medyada ise 'enişte kızdırdı galiba, zaten güzel değildi, kavga etmişler'' yorumlarının yapılmasına neden oldu. Özel hayatını gizli yaşamayı seven ve eşiyle paylaşım yapmayan Müge Anlı ve eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun kavga ettiği konuşuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN