Müge Anlı bıçak altına yatıyor! Kocası bakın neresini beğenmedi?

Müge Anlı bıçak altına yatıyor! Kocası bakın neresini beğenmedi?

Gazeteci Müge Anlı, Haziran ayında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Kameralardan uzak düğün yapan Anlı, yeni sezona evli olarak girdi. Hakkın pek çok iddia ortaya atılan Anlı'nın bu kez estetik yaptıracağı konuşuluyor. Bakın neresine estetik yapacak?

Geçen sezon evleneceğini canlı yayında açıklayan Müge Anlı, 25 Haziran tarihinde nikah masasına oturmuştu. Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evlenen Anlı, yeni yayın dönemine evli bir kadın olarak girdi. Hakkında çıkan haberlere Anlı, "Bu yaz benimle çok uğraştılar" diyerek canlı yayında sitem etti. Anlı, hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Yakında bıçak altına yatacağı söylenen Müge Anlı'nın estetik yaptıracağı konuşuluyor.

1468442.jpg

"EVLİLİK YARAMIŞ" DEDİRTTİ

Müge Anlı, ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonu için sevenleri ile buluştu. Evli bir kadın olarak ilk defa görüntülenen Anlı'nın heyecanı da gözlerden kaçmadı.

mug.jpg

Stüdyoya gelen tebrik çiçekleri arasında eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun gönderdiği çiçeği eline alıp okuyan Anlı, "Seni seviyorum" diyerek eşine karşılık verdi. Tarzında da yeniliğe giden Müge Anlı, giydiği mini turuncu elbise ile tam not aldı.

hasret-bitti-yeni-sezonda-izleyicisiyle-bulusan-15221578-2633-m.jpg

EŞİ İSTEDİ ESTETİK YAPTIRACAK

Hakkında çıkan haberlere ilişkinde sitem eden Anlı, "Benimle çok uğraştılar" diyerek yazılanlara isyan etti. Tüm bunlar yaşanırken, Anlı hakkında yine şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun estetik yaptırması için Anlı'ya rica ettiği söylendi. Anlı'nın Dudak ve bir kaç gençleştirme işlemi yapacağı konuşulanlar arasında. Başarılı sunucu henüz bunlar hakkında bir açıklama yapmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN