Müge Anlı boynuna dizi dizi altın taktı! Dilan Polat'a gönderme yaptı, o sözleri herkesin ağzını açık bıraktı

Müge Anlı boynuna dizi dizi altın taktı! Dilan Polat'a gönderme yaptı, o sözleri herkesin ağzını açık bıraktı

Milyonların severek ve büyük bir ilgiyle takip ettiği Müge Anlı' nın programında dün ilginç anlar yaşandı. Müge Anlı boynuna dizi dizi altın takarak cezaevinde olan Dilan Polat' a gönderme yaptı

Milyonların severek takip ettiği Müge Anlı 16. sezonuyla ekranlara hızlı bir geri dönüş yapmıştı. Dün ekranlara gelen Müge Anlı programında ilginç anlar yaşandı. Programa sahibi aranılan altınlar gündeme damga vurdu.

MÜGE ANLI BOYNUNA DİZİ DİZİ ALTIN TAKTI! DİLAN POLAT'A GÖNDERME YAPTI, O SÖZLERİ HERKESİN AĞZINI AÇIK BIRAKTI

İstanbul Fatih' te ki Yeni Camii Külliyesi Koruma ve Yaşatma Derneği Saymanı Behsat Canpolat, camiinin şadırvanında yere düşürülmüş altınlar buldu. Altınların sahibinin bulunması için Müge Anlı'nın programına başvuran Canpolat, dün programa konuk oldu. Müge Anlı, kayıp altınlara dikkat çekmek için altınları boynuna takarak canlı yayına çıktı.

640xauto.webp

Müge Anlı, canlı yayın esnasında "Aslında emanet şeyler takılmaz ama dikkat çeksin diye taktım. Çok da hoşuma gitti. Anne ben de istiyorum böyle. Bana da yap. Gerçi en son bu altınlarını gösterenlerin sonu belli oldu yani. Ben dedim ama yapmayın dedim. Dinlemiyorsunuz ki beni! Benim dediğimi dinleyin! Ben bir şey söylüyorsam boşa söylemiyorum." ifadelerini kullandı.

s.webp

Müge Anlı' nın bu cümleleri özellikle sosyal medyada olay oldu. O cümleler herkesin aklına lüks yaşamı ve altınlara düşkünlüğü ile bilinen ve şuan cezaevinde olan fenomen Dilan Polat' ı getirdi. Programın ilerleyen saatlerinde altınların sahibi bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN