Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Eski nişanlısının 17 yaşındaki kardeşini kaçırdı! "Kızınızı eve bağlayın"

Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Eski nişanlısının 17 yaşındaki kardeşini kaçırdı! "Kızınızı eve bağlayın"

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te gergin anlar yaşandı. 13 Aralık gününden beri haber alınamayan 17 yaşındaki Elif Nur Çelik'in, ablasının nişanlanmak üzereyken ayrıldığı sevgilisi Altuğ Dobluca tarafından kaçırıldığı ileri sürüldü. İzleyicileri şaşkına çeviren olayda, Altuğ Bey'in babası yayına bağlandı. Yaşlı adamın "Kızınızı eve bağlayın!" sözleri stüdyoyu birbirine kattı. Müge Anlı ise adamın pişkin sözlerine tepkisiz kalmadı..

Başarılı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu ATV ekranlarının fenomenleşen programında bir kayıp olayını ele aldı. 17 yaşındaki Elif Nur Çelik'ten 13 Aralık Çarşamba gününden bu yana haber alınamadığını söyleyen Müge Anlı, olayın detaylarını anlattı. Küçük kızı kaçıran kişinin ablasının nişanlanmak üzereyken ayrıldığı sevgilisi Altuğ olabileceği söylendi. Elif Nur Çelik'in anne ve teyzesi ise endişeli olduklarını vurguladı.

kayip.jpg

Program da Altuğ'un zararlı madde satışı yaptığı öne sürüldü. Altuğ Dobluca'nın babası canlı yayına telefon bağlantısı gerçekleştirdi. "Kızı evinize bağlayın" diyen babanın sözleri Müge Anlı'yı sinirlendirdi.

34.jpg

Müge Anlı, bu sözlere tepkisiz kalmadı. Anlı, "Siz niye oğlunuzu bağlamadınız beyefendi? Sizin bu tavrınızın nedeni nedir? Biraz bir mahcubiyet hissetmiyor musunuz?" diyerek tepki verdi.

678.jpg

Anlı, sözlerine şöyle devam etti: "Benim oğlum sizin büyük kızla geziyordu, küçüğüne bakması çok büyük ahlaksızlık, terbiye verememişim. Özür dilerim ben de arıyorum. Kızını bağla diyene diyene kadar erkek babası olarak böyle bir duygu hissetmiyor musunuz? Beyefendi kızın yaşı küçük. O çocuk! Sizin oğlunuz ise yetişkin..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN