Müge Anlı ekranlara tövbe edecek! Böylesi ne görüldü ne de duyuldu: Evden kaçarken tencereleri de götürmüş

Müge Anlı ekranlara tövbe edecek! Böylesi ne görüldü ne de duyuldu: Evden kaçarken tencereleri de götürmüş

Müge Anlı'da yaşanan son olay tövbe ettirdi. Daha öncesinde görülmemiş olayı ele alan Anlı, bir olayı daha çözüme taşıdı. Evden kaçan kadın, tencereleri bile alıp da gitmiş. İşte tüm detaylar...

Gündüz kuşağının sevilen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert, yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Programına yardım isteyen vatandaşları davet eden Müge Anlı, birçok konuda yardımcı oluyor. Son olarak çaresiz bir annenin feryadını ekranlara taşıyarak kaybolan kadını buldu.

3 ÇOCUĞUNU DA BIRAKIP GİTTİ

Kayıp ihbarı üzerine aramalara başlayan Müge Anlı, kısa sürede kaybolan 33 yaşındaki Emine Aytekin'i buldu. Tencere ve tavalarını da alarak 1 Mart günü Osmaniye'de kaybolan kadının açıklamaları şok etti. Kızını bulmak adına Müge Anlı'ya konuk olan annesi, 3 çocuğunu elektrikli sobayı açık bırakarak ve kilitleyerek bırakıp kaçtığını söyledi.

0x0-3-cocugunu-eve-kilitleyip-kayiplara-karismisti-muge-anli-buldu-1709897719167.jpg

ANNESİ VE EŞİYLE GÖRÜŞMEYİ REDDETTİ

Stüdyoya gelmek istemeyen Emine Aytekin, hem annesi hem de eşiyle görüşmeyi reddetti. Avukatından gelen açıklamalarda ise eşi tarafından şiddet gördüğü, darp raporlarının elinde bulunduğu belirtildi. Boşanma davasının açıldığı açıklanırken, 3 çocuğun velayetini alarak nafaka talep edeceğini paylaştı.

3-cocugunu-eve-kilitleyip-kayiplara-karismisti-muge-anli-buldu-1709897717957.jpg

TENCERELERİ VE PERDELERİ ALIP GİTTİ

Müge Anlı duyduklarının ardından kime gittiğini sorusuna cevap aradı. Sosyal medyada video çektiği için darp edildiğini söyleyerek, eşiyle muhatap olmak istemeyen Emine, tencere ve perdeleri de alarak Antalya'da otelde garsonluk yaptığı paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN