Müge Anlı sinirlerine hakim olamadı! Şok iddia ortaya atıldı: Ezel Bayraktar abisinin oğlu mu? İşte işin gerçeği!

Müge Anlı sinirlerine hakim olamadı! Şok iddia ortaya atıldı: Ezel Bayraktar abisinin oğlu mu? İşte işin gerçeği!

Müge Anlı'da yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu. Ağabeyini ve yengesini dolandıran Ömer Can Aslanhan, adını Ezel Bayraktar diye değiştirerek stüdyoya geldi. Peki, Müge Anlı'daki Ezel Bayraktar kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı Ezel Ömer Bayraktar olayı nedir?

Müge Anlı’nın programında yaşanan son olay Türkiye gündeminde yer bulmaya devam ediyor. Abisini ve yengesini dolandıran, daha sonrasında Ömer can Aslanhan olan adını Ezel Bayraktar olarak değiştiren kişinin kim olduğu ve olayın iç yüzü araştırılmaya devam ediyor.

Müge Anlı’da yaşanan ilginç olay araştırılmaya devam ediyor. Kanser hastası olan yengesinin parasını çalarak kaçan ve adını Ezel Bayraktar olarak değiştiren Ömer’in kim olduğu araştırılanlar arasında yerini alıyor.

MÜGE ANLI EZEL OLAYI NEDİR?

Ömer Can Aslanhan isimli şahıs yengesinin kanser tedavisi için kullanılacak parasını çaldıktan sonra adını dizi karakteri olan Ezel Bayraktar olarak değiştirmişti. Canlı yayına katılan Ezel(Ömer) olayıyla ilgili yaşanan gelişmeler program hayranları tarafından araştırılıyor.

Abisinin evini sattıktan sonra eşinin kanser tedavisini yaptıracağı parayı çalan Ömer ismini değiştirerek Ezel yapmıştı.

17 Ekim 2022 tarihinde mahkeme kararıyla ismini Ezel dizisinin başrolü Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Ezel Bayraktar ismi ile değiştiren Ömer Can stüdyoda Ezel ismiyle yer buldu.

müge anlı ezel

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN