Müge Anlı ve Esra Erol'dan sonra onu da çıldırtacaklar! Yusuf Kavaklı seyircinin özel hayat sorusundan sonra kendini tutmadı

Müge Anlı ve Esra Erol'dan sonra onu da çıldırtacaklar! Yusuf Kavaklı seyircinin özel hayat sorusundan sonra kendini tutmadı

Beyaz TV’nin sevilen programlarından biri olan “Hayatta Her Şey Var” programında yaşananlar Yusuf Kavaklı’yı çilden çıkarttı. Müge Anlı ve Esra Erol’un ardından şimdi de o isim seyircinin sorusu karşısında neye uğradığını şaşırdı. İşte detaylar…

Sunuculuğunu Nur Viral’in yaptığı ve hafta içi her gün Beyaz TV’de yayınlanan “Hayatt Her Şey Var” programı yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Programa her hafta Cuma günleri ise müftü Yusuf Kavaklı katılım sağlıyor. Cuma günleri vatandaşların sorusunu yanıtlayan Kavaklı, bu kez duydukları karşısında şok geçirdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

yeni-proje-2024-03-09t205926-623.jpg

CANLI YAYINDA ÖYLE BİR SORU GELDİ Kİ…

Nur Viral’in sunduğu programa bağlanan kişiler hem tuhaf hem meraklandırıcı sorular soruyor. Özellikle de müftü Yusuf Kavaklı’nın konuk olduğu bölümlerde vatandaşlar birbirinden ilginç sorular soruyor.

Bugün yayınlanan bölümde ise bir izleyici “Kocam sürekli arkasını dönerek uyuyor. Bu günah mı?” diye sordu. Viral bu soruyu görünce “Ya uf” diyerek tepki verdi.

Yusuf Kavaklı ise ''Şimdi işte burada söylenecek sözler var da söyleyemiyorsun” dedi.

yeni-proje-2024-03-09t205943-674.jpg

YUSUF KAVAKLI: “YATAKTAKİ GÖREVİN…”

Nur Viral ısrar edince Kavaklı “Yataktaki görevin ayrı yatağın dışındaki görevin ayrı. Peygamber Efendimiz buyuruyor ki 'Bir erkek hanımını yatağa davet eder kadın yatağa gelmezse arşta ne kadar melek varsa hepsi ona lanet eder” dedi.

Müftü Kavaklı, açıklamasına şu sözlerle devam etti:

“Peki erkek buna dahil değil mi? Erkeğin nefsi var da kadının nefsi yok mu? Erkeğin ihtiyacı var da kadının ihtiyacı yok mu? Onu öyle değerlendireceğiz.”

yeni-proje-2024-03-09t205900-301.jpg

“GÜNAH DEĞİL VEBALDİR”

Bu konuşmanın ardından sunucu Vira, “Ama bu günah değil dimi?” deyince Kavaklı, “Günah değil ama arkanı dönüp yatman vebaldir” diyerek yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN