Müge Anlı'da günlerdir aranıyordu! Eşmi Akıncı olayında şaşırtan gelişme: Bakın nerede bulundu

Müge Anlı'da günlerdir aranıyordu! Eşmi Akıncı olayında şaşırtan gelişme: Bakın nerede bulundu

Müge Anlı'nın programında ele alınan Eşme Akıncı olayında flaş bir gelişme yaşandı. Önceki gün gece saatlerinde kaybolan ve evlilik vaadiyle kaçırıldığı iddiaları ortaya atılan yaşlı kadın, beklenmedik bir şekilde ortaya çıktı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de gündem olan kayıp Eşme Akıncı olayında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Karaman'ın Ermenek ilçesinde 3 Mayıs gecesi evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 52 yaşındaki kadın, talihsiz bir şekilde evlilik vaadiyle kaçırıldığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı da olayı ele alarak, adı geçen kişileri sorgulamıştı. Ancak uzun bir süredir haber alınamayan Eşme Akıncı, dün gece Ermenek'in Yenimahalle mahallesinde kullanılmayan bir ahırda sağ olarak bulundu.

EŞME AKINCI'NIN SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU BELİRTİLDİ

3

Eşme Akıncı'nın bulunması, vatandaşlar ve emniyet güçleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Ancak kadının şok halinde ve konuşamaz bir durumda olduğu belirtildi. Ermenek Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Akıncı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri ise kadının oraya nasıl geldiğini öğrenmek için bölgedeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Öte yandan, Eşme Akıncı'nın ahırda bulunması ve daha önce o bölgede arama yapılmış olmasına rağmen bulunamaması, başka bir yerden getirilip bırakıldığı iddialarını güçlendirdi. Akıncı'nın halası tarafından ahıra bırakıldığı belirtilirken, Müge Anlı canlı yayında yaptığı açıklamada, kadının Aziz isimli bir kişinin evinde tutulduğunu iddia etti. Akıncı'nın jandarmaya 2 kişinin adını verdiği aktarıldı ve bu kişilerden biri olan Aziz'in bacanağı Ahmet Burçak gözaltına alındı.

AZİZ İBİLİ CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

5

Müge Anlı programında yaptığı açıklamada, diğer kişinin ise stüdyoda bulunan Aziz Bey olduğunu belirtti. Ancak Aziz Bey, Eşme Akıncı'nın yalan söylediğini iddia etti. Müge Anlı açıklamasının ardından Aziz İbili canlı yayında gözaltına alındı.

Olayın daha da aydınlatılması için emniyet güçleri ve Müge Anlı programı tarafından detaylı bir inceleme yapılması bekleniyor. Bu üzücü olayda tüm detaylar ortaya çıkarılarak, sorumluların adalet önüne çıkarılması umut ediliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN