Müge Anlı'da kan donduran olay! Tüm Türkiye bu olayı konuşuyor, böyle anne olmaz olsun: 15 yaşındaki kızına defalarca...

Müge Anlı'da kan donduran olay! Tüm Türkiye bu olayı konuşuyor, böyle anne olmaz olsun: 15 yaşındaki kızına defalarca...

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Müge Anlı tarafından çözülen gizimler herkes tarafından merak edilip araştırılıyor. Son yaşanan olay ise tüm Türkiye'yi şok etti. 15 yaşındaki genç kızın yaşadıkları yürekleri paramparça etti. Bu nasıl vicdandır, Müge Anlı ağzı açık baka kaldı. İşte detaylar...

Her yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen ATV'nin izlenme rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son yaşanan olaylar ağızları açık bıraktı. 2 çocuk annesi olan Yeşim'in yaşadıkları gündeme bomba gibi düştü. Herkes hayretler içerisinde dinledi. Bu kadar vicdansızlık olamaz. Tüm Türkiye bu olayı konuşuyor. İşte Müge Anlı'da son yaşanan gelişmeler...

İĞRENÇ DETAY ORTAYA ÇIKTI TÜM TÜRKİYE ŞOK OLDU

Temmuz ayından beri kayıp olan 2 çocuk annesi Yeşim'in ailesi Müge Anlı'ya başvurarak yardım istedi. Canlı yayına katılan Birdane ve Açelya Kamışlı, tüm Türkiye'den yardım istedi. Zaman geçtikçe olayın perde arkası aralanırken herkesi şoke eden iğrenç detay ortaya çıktı. Yeşim'in 15 yaşındaki kızının yaşadıkları yürekleri paramparça etti.

kmfdffd-14.jpg

'KIZIM KAÇIRILDI' İDDİASI

Kızlarının bulunması için Müge Anlı'dan yardım isteyen Birdane ve Açelya Kamışlı, Yeşim'in TikTok üzerinden tanıştığı 2 çocuk babası tur şoförü Ali Korkmaz ile kaçtığını iddia etti. Hatta anne Birdane, Ali Korkmaz adlı şahsın yasak madde sattığını ve Yeşim’le birlikte tırda kaldıklarını belirtti.

15 YAŞINDAKİ KIZA AHLAKSIZ TEKLİF

Anne Birdane Yeşim'in 2 kız çocuğunu da yanına almaya çalıştığını öne sürdü. Daha da ileri giden anne Birdane son ifadeleriyle tüyleri diken diken yaptı. Ali Korkmaz’ın 15 yaşındaki kızına “Aşkom ben sana mal yollayayım sen ufaktan arkadaşlarına ver. Seni zengin yapayım. Mesajları annene gösterme” mesajını yazdığını açıkladı. Ayrıca annesinin çıplak görüntülerini de gönderdiğini belirtti.

CANLI YAYINA BAĞLANARAK İLK KEZ AÇIKLADI

Ortaya atılan iddialarla donup kalan Müge Anlı ise Yeşim'i buldu ve canlı yayına bağlattı. Yeşim annesine seslenerek, “Anne ben iyiyim. Ben seninle üç gün önce görüştüm anne. Evimi gösterdim. Kötü bir durumda olsam her şekilde çıkıp gelirim. Benim eşim işinde gücünde.” sözleriyle kaçırıldığını kabul etmedi.

kmfdfdfd-63.jpg

Yeşim’in bu sözlerinin üzerine ise Müge Anlı, Ali Korkmaz'ın Yeşim'in uygunsuz fotoğraflarını ve videolarını rehberinde bulunan herkese attığını açıkladı.

DEFALARCA KEZ BİRLİKTE OLMUŞ

Sinirlerine hakim olamayan Müge Anlı, “Ne eşi ya kızına aşkom diye mesaj atan eş mi olur? Sana almış neler etmiş şimdi de kızlarına sataşıyor.” dedi. Ardından Müge Anlı bombayı patlattı. Ali Korkmaz’ın 15 yaşındaki kız çocuğuna annesiyle cinsel birliktelik yaşarken çekilen görüntülerini attığını açıkladı.

kmfdfd-67.jpg

HAMİLE OLDUĞUNU İLERİ SÜRDÜ

Daha sonra Yeşim’i tanıyan bir kadın, Ali Korkmaz’ın sarhoşken rehberindeki herkese Yeşim’in çıplak görüntülerini attığını ve Amasya’da çoğu insanın elinde olduğunu açıkladı. Ali Korkmaz’ın kuzeni ise Yeşim’in hamile olduğunu iddia etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN