Müge Anlı'da Sapık Sinan'dan sonra yeni skandal! Duyanlar kulaklarına inanamadı: Görme engelli kıza...

Deprem felaketinin ardından yeni bölümleriyle tekrardan ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son yaşananlar tüm Türkiye'yi şoke etti. Sapık Sinan olayından sonra bir skandal daha! Görme engelli olan Merve'nin yaşadıkları pes dedirtti. Müge Anlı bile ağzı açık izledi. Görme engelli kıza yapmadığı kalmamış. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son yaşananlar...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinin ardından tekrardan ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen üfürükçü olayı gündeme bomba gibi düştü. Sapık Sinan olayı ile tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Müge Anlı'da bu sefer üfürükçü skandalı damga vurdu. Görme engelli olan Merve'nin yaşadıklarını duyan kulaklarına inanamadı. Müge Anlı ağzı açık dinledi. Bu kadar da pislik olunmaz! Görme engelli kıza defalarca...

"AMELİYATTAN SONRA GÖRME YETİSİNİ KAYBETTİ"

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ilginç bir olay daha işlenmeye başladı. Beynindeki tümör yüzünden görme yetisini yitiren Merve ve annesi dolandırıldıklarını iddia ederek Müge Anlı'dan yardım istedi. Kızının sürekli olarak baş ağrısı çektiğini ve bu yüzden hastaneye götürdüğünü söyleyen anne, "Merve'nin gözü tam görmüyordu. Doktor da hemen nörolojinin görmesi gerektiğini belirtti. Acil ameliyata alındı. Daha sonra tümör ameliyatına girdi. Daha sonra da görme yetisini kaybetti" dedi.

gfgffgfg-3.jpg

"DOKTORUN AÇAMADIĞI GÖZÜ SEN NASIL DÜZELTECEKSİN!"

Kızının görme yetisini kaybetmesinin ardından polis olduğunu söyleyen bir akrabalarının kendilerine üfürükçü tavsiye ettiği söyleyen acılı anne, yaşadıklarını tek tek anlattı. Adem isimli üfürükçüye gittiklerini belirten anne, tam 260 bin TL'lerini kaptırdıklarını ifade etti. Annenin sözleri üzerine üfürükçü olarak tanınan Adem Önal'ın eşi canlı yayına bağlandı.

hghghghg-7.jpg

Eşinin yaptıklarını anlatan genç kadın, "Ben kaç kere doktorun açamadığı gözü sen nasıl düzelteceksin derdim. Bir kitap var o kitapta kedi derisi yazdığı için o da onu kullanıyor. Cinsel gücü arttırıcı ilaçlar da yapıyordu" dedi.

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA OYUNUNU İFŞA ETTİ

Üfürükçünün kızına yaptıklarını anlatan anne, "2 yavru 2 de ana kedi vardı. 4'ü de siyahtı ama Adem Ünal birini kesti kömürlükte. Onun tüyünden kızımın gözüne ilaç yapacakmış. Kedi derisiyle de kızımın gözü birden açılacakmış" şeklinde konuştu.

jhjhjhhj.jpg

Milyonlarca kişinin gözleri önünde üfürükçü tarafından aileye verilen malzemeleri inceleyen Müge Anlı, 'cin tozu' diye verilen şeyin karbonat olduğunu, öbür dünyadan getirildiği iddia edilen kolyelerin de her yerde satılan ürünler olduğunu söyledi.

GÖRME ENGELLİ KIZA...

Yaşadığı şeyleri Müge Anlı'ya anlatan Merve, üfürükçünün kendisine tacizde de bulunduğunu söyledi. Üfürükçünün kendisini ormana götürdüğünü söyleyen Merve, "Bana bir su verdi, 2 saat sonra kendime geldim" dedi.

hghghghg-8.jpg

EŞİNE SESLENEREK YARDIM İSTEDİ

Anlatılan olayları ağzı açık dinleyen Müge Anlı daha fazla dayanamadı ve çileden çıktı. Emniyet müdürü eşine seslenen Anlı, "Gerçekten kedi kesilsin diye bir polis memurunun birilerini üfürükçüye götüreceğine inanmıyorum. Aklım almıyor. Biliyorsunuz benim eşim de emniyet müdürü. Bu işlerle de ilgileniyor. Buradan kendisine de duyurmak istiyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN