Gelinine gözdağı mı verdi? Müge Anlı'nın sözleri akıllarda soru işareti oluşturdu

Gelinine gözdağı mı verdi? Müge Anlı'nın sözleri akıllarda soru işareti oluşturdu

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Müge Anlı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla sosyal medyada epey konuşuldu. Programa katılan bir gelinin hareketlerine sinirlenen Anlı'nın "Ben böyle bir gelin istemem" demesi dikkat çekti. Anlı'nın geçtiğimiz günlerde evlenen kardeşinin eşini üstü kapalı uyardığı ileri sürüldü.

Müge Anlı programına katılan 18 yaşındaki Şahinde ile Burhan aşkına tepki gösterdi. Burhan'a kaçan Şahinde'nin ailesine dönmemesi üzerine Anlı "Ben böyle gelin istemem" diyerek tepki verdi. Anlı'nın kardeşi Mert Efe geçen aylarda evlenmişti

Henüz 18 yaşında olmalarına rağmen evlenmek için kaçan Burhan ve Şahinde'nin aşkı sosyal medyada çok konuşuldu. İkili aile Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yüz yüze geldi. Aileler gençleri ikna edemeyince devreye Müge Anlı girdi. Şahinde'nin kaçmasına sinirlenen Müge Anlı, "Ben böyle gelin istemem" diyerek tepki gösterdi.

fhre5djwyaa6mg6.jpg

MÜGE ANLI İSTEMEDİĞİ GELİN TİPİNİ AÇIKLADI

Derslerin zor olduğunu söyleyerek evlenme kararı aldığını söyleyen 18 yaşındaki Şahinde, Burhan'a açtı. İkilinin açıklamaları sosyal medyada gündem olurken, aileler de ortak bir noktada bulaşamadı. Müge Anlı'dan yardım isteyen aileler canlı yayında karşı karşıya geldi.

mugeanli.jpg

ŞAŞIRTAN GELİN PROFİLİ

Şahinde'nin ailesini silip Burhan'a kaçmasından sonra Müge Anlı'dan ilginç bir tepki geldi. Kaçan kızların değerinin olmadığını söyleyen Anlı, ailesini silip kaçan birinin başka birinin anne- babasına yakınlaşmasının samimim olmadığını söyledi.

ders.jpg

KARDEŞİNE GÖNDERME Mİ YAPTI?

Anlı," Ben ailesini silen gelin istemem" diyerek tepkisini gösterdi. Bu tepki sonrasında akıllara kardeşi Mert Efe geldi. Anlı'nın kardeşi geçen aylarda nikah masasına oturmuştu.

mugeanlikardesi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN