Kanayan dudakla canlı yayına geldi hayranları korktu! Müge Anlı'nın dudağına bakın ne oldu

Ünlü gazeteci ve sunucu Müge Anlı, sunmuş olduğu programa bu sabah geç kalırken, dudağında bulunan kan ise hayranlarını korkuttu. Anlı, dudağındaki kanın sebebini ise izleyenleri ile paylaştı.

Müge Anlı'nın ATV ekranlarında sunmuş olduğu Tatlı Sert programı bugün zamanında başlamadı. Her gün saat 10.00'da başlayan program bugün zamanında başlamayınca tecrübeli sunucu ve gazetecinin hayranları ve konukları ise bir hayli meraklandı.

Anlı, yayına çıktığında ise dudağında bulunan kan dikkatleri çekti. Ünlü sunucu, hayatında ikinci defa programa geç kaldığını belirtirken, sabah başından geçen olayı izleyicilere anlattı.

ekran-goruntusu-2022-11-18-150834.png

LOKUM'UN DİŞİ ÇARPTI

Anlı, köpeği Lokum ile yayına gelmeden oynarken, dişinin çarptığını belirterek, "Yayını küçük, beklenmedik bir kazadan dolayı geç açmak zorunda kaldım. Bir sel olduğunda geç kalmıştım, bir de şimdi 20 yıllık canlı yayın hayatımda... Sabah Lokum ile oynarken, Lokum'un dişi geldi dudağıma. Ben yine yayına geldim. Makyaj falan 'bir şey olmaz' diye... Saçımı falan yaptırdım ama kan durmayınca arkadaşımı aradım 'Mine benim kanım durmuyor' dedim, fotoğraf attım. O da bir doktora attı fotoğrafı 'Dikiş atmamız gerekiyor' dedi. O yüzden dikiş attırdım geldim. Kusura bakmayın" diyerek programı açtı.

muge-kapak.png

"ÇOCUĞUN SUÇU YOK"

Anlı, olabilecek haberlere karşı tedbirini alarak, "Köpeği ısırdı falan yazmayın, çocuğumun suçu yok. Suç bende, hata bende" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN