Canlı yayında yaşananlar herkesin ağzını açık bıraktı! Müge Anlı resmen isyan etti: "Rezillik diz boyu"

Canlı yayında yaşananlar herkesin ağzını açık bıraktı! Müge Anlı resmen isyan etti: "Rezillik diz boyu"

Atv ekranlarında Müge Anlı'nın sunumuyla izleyiciyle buluşan "Müge Anlı İle Tatlı Sert"te yaşananlar izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Programın sunucusu Müge Anlı yaşananlara "Rezillik diz boyu" diyerek tepki gösterdi.

Müge Anlı'nın sunumuyla 16 yıldır aralıksız bir şekilde Atv ekranlarında izleyiciyle buluşarak sabah kuşağının vazgeçilmez programlarından olan "Müge Anlı İle Tatlı Sert"te yaşananlar izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Müge Anlı yaşananlara canlı yayında isyan ederken yaşananlar herkesin ağzını açık bıraktı.

Tv100'de yer alan habere göre; Rıfat Çakırbeyli, eşi Narin Çakırbeyli’yi aramak için Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına başvurdu. Rıfat Çakırbeyli, eşinin eski eşi Özgür hakkında canlı yayında akıllara durgunluk veren iddialarda bulunarak eşi Narin Çakırbeyli'nin annesi Aslı'nın, Özgür ile kaçtığını söyledi.

İzleyicileri ve Müge Anlı’yı şok eden bu olay, ekranlara anbean yansırken, Müge Anlı da sinirlerine hakim olamadı.

"REZİLİK DİZ BOYU"

Kaynanın üç torununu da alıp damadına kaçtığı söylenince Müge Anlı yaşanan olaya tepki göstererek "Torunlarına bakmak içindir. Ne diyeyim diğer türlü düşünmek istemiyorum rezillik diz boyu" dedi.

Hayri'nin yanında olduğunu iddia eden Rıfat, Hayri'nin yıllarca cezaevinde madde kullanmaktan yattığını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN