Müge Anlı'dan kahreden haber! Hastalığını canlı yayında açıkladı!

Müge Anlı'dan kahreden haber! Hastalığını canlı yayında açıkladı!

Sabah kuşağının reyting rekortmeni Müge Anlı, canlı yayında kötü haberi vererek sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Müge Anlı'nın açıklamaları hayranlarını üzüntü içerisinde bıraktı. Hastalığını açıklayan Müge Anlı'ya 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

2008 yılından bu yana atv ekranlarında izleyiciyle buluşarak sabah kuşağının vazgeçilmezi olan 'Müge Anlı İle Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı'dan kötü haber geldi. Ünlü sunucu canlı yayında hastalığını açıklayarak hayranlarını üzüntüye boğdu.

15 yıldan bu yana Atv ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden Müge Anlı, hastalığını canlı yayında açıklayarak kötü haberi duyurdu. Müge Anlı'nın açıklamaları hayranlarını üzüntü içerisinde bıraktı. Hastalığını açıklayan Müge Anlı'ya 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

KÖTÜ HABERİ CANLI YAYINDA DUYURDU

Müge Anlı, "Artık ben bugün bu ülkede 'Okuma-yazma bilmiyorum' diyenlere çok kızıyorum. Bak ciğerimde leke oldu. Söylemiyordum, söyleyeyim. Okuma-yazma seferberliği için gittiğim halk eğitimlerde dolaşırken ne hastalık kaptıysam artık." diyerek kötü haberi duyurdu.

'Söylemiyordum, söyleyeyim' diyen Müge Anlı canlı yayında hastalığını itiraf etti

HASTALIĞINI CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Ciğerlerinde lekelenme olduğunu söyleyen Anlı "Bak sesime, sesimi normal duyan var mı kaç yıldır? Hiç kolay olmuyor o işler.' Aa Müge okuma-yazma seferberliği çıkarttı' diye seferberlik olduğunu mu sanıyorsunuz? Kendimi paraladım." diyerek isyan etti.

Müge Anlı, ciğerlerindeki lekelenme yüzünden çok sık ve kolay bir şekilde hastalandığını belirerek sık sık antibiyotik kullanmak zorunda olduğunu açıkladı. Bu açıklamaları sonrasında Müge Anlı'ya 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN