Müge Anlı'dan kahreden haber! 'Nefes alamıyorum' diyerek hastalığını duyurdu: Hayranları gözyaşlarına boğuldu

Müge Anlı'dan kahreden haber! 'Nefes alamıyorum' diyerek hastalığını duyurdu: Hayranları gözyaşlarına boğuldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 17 yaşındaki Gülcan'ı arayan anne-babasına güzel haber geldi. Genç kızın aşık olduğu ve evden kaçtığı öğrenilirken programda yaşanan flaş olay tüm Türkiye'nin gündemine bomba gib düştü. Programda sinirlenen Müge Anlı, kötü haberi sevenleri ile paylaştı. 'Artık nefes alamıyorum' diyen Müge Anlı, hasta olduğunu itiraf etti. İlk kez hastalığını açıkladı! Hayranları gözyaşlarına boğuldu. Bakın Müge Anlı hangi hastalığa yakalanmış?

3 aydır kayıp kızları Gülcan'ı bulmak için Müge Anlı'dan yardım isteyen acılı anne baba sonunda çocuklarına kavuştu. Canlı yayında gelen haberle bir aile sevince boğulurken ünlü gazeteci Müge Anlı'dan gelen haber herkesi kahretti. Kimse bunu beklemiyordu. 'Nefes alamıyorum' diyerek kötü hastalığını duyurdu! Müge Anlı'dan acı haber! Hayranları gözyaşları içinde kaldı. İşte detaylar haberimizde...

jhjhjh-25.jpg

17 yaşındaki kızları Gülcan'dan 3 aydır haber alamayan anne-baba çareyi Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bulundu. Yapılan araştırmalar sonucunda genç kızın 25 yaşındaki evli bir adama kaçtığı öğrenildi. Canlı yayına bağlanan Gülcan'ın tavırları herkesi sinir krizine soktu. "Bunun geri dönüşü yok. 18 yaşına gelene kadar onunla beklerim sonra da nikah kıyarız" sözleri olay olan Gülcan, babasına kızgınlığını ifade edip sevgiyi başka yerlerde aradığını belirtti.

MÜGE ANLI'DAN KAHREDEN HABER! 'NEFES ALAMIYORUM' DİYEREK AÇIKLADI

Stüdyoda ipler gerilirken anne Songül Hanım'ın kızının okuma yazma bilmediğini söyleyince Müge Anlı sinirden çıldırdı. Söylenen lafa aşırı derecede sinirlenen Müge Anlı, yaşadığı hastalığı ilk kez açıkladı. Sesinin artık değiştiğini ifade eden Müge Anlı, şunları söyledi:

"Bak okuma yazma seferberliği sırasında ciğerimde leke oldu, leke! Söylemiyorum ama söyleyeyim. Gidip o halk eğitim merkezlerini dolaşırken ne hastalık kaptığımıza bir bak. Nefes alamıyorum. Sesimi normal duyanınız var mı kaç yıldır? Siz de biraz çaba harcayacaksınız. Hiç kolay olmuyor o işler. 'Okuma yazma seferberliği' yapalım dediğimde millet de seferber olmuyor. Kendimi paraladım. İnsanlar unutuyorlar. O SMA'lı çocuklara bedava aşı alabilmek için günlerce uyumadım ben. Sağlık Bakanlığı ile konuşa konuşa kendim de mahvoldum onları da mahvettim."

kjkjkjkj-13.jpg

"GÜNDE 3 ANTİBİYOTİK İÇİYORUM"

Hastalığından dolayı günde 3 antibiyotik içtiğini belirten Anlı, Tutundum mu da bir şeye tutunuyorum böyle. Ama iyi ki de yaptım ben. Kolay olmadı. Siz de biraz çabalayacaksınız. Kaç kişiyi gördünüz böyle. 3. kutu antibiyotiğimi içiyorum" dedi.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı Yüzbaşıoğlu, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.

kjkjkj-44-001.jpg

Müge Anlı, televizyon hayatına ilk olarak Top Secret programıyla Kanal 6'da başlayan Müge Anlı magazin sunuculuğuna Kanal D ve atv gibi kanallarda devam etti. 2006-2008 yılları arasında magazinci Şenay Düdek ve Pakize Suda ile Kanal D'de Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Uzun yıllar Vatan Gazetesi'nin magazin müdürlüğünü üstlendi. 2008 yılında Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv'de yayımlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır.

Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 yılında, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi. 2019 yılında atv'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yaz tatilindeyken Güven Bana isimli bilgi yarışmasını sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN