Müge Anlı'yı ilk kez böyle göreceksiniz! Doğum günü partisinde dekolteli elbisesiyle yaktı "aman enişte kıskanmasın"

Müge Anlı'yı ilk kez böyle göreceksiniz! Doğum günü partisinde dekolteli elbisesiyle yaktı "aman enişte kıskanmasın"

Ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı’yı ilk kez böyle görecesiniz! Doğum günü kutlamasında öyle bir elbise giydi ki görenler hayran kaldı… Dekolteli elbisesi ile resmen ortalığı kasıp kavurdu. Aman enişte kıskanmasın…

ATV’DE yayınlanan ve yıllardır ciddi izlenme oranları olan Müge Anlı İle Tatlı Sert’in başarılı sunucusu Müge Anlı, sosyal medya hesabından doğum günü partisinde çekindiği fotoğrafları paylaştı. Anlı’nın elbisesi ile verdiği pozlar resmen ortalığı yaktı geçti…

MÜGE ANLI’DAN BEYAZ ELBİSESİ İLE DOĞUM GÜNÜ POZLARI

Ekranların sevilen yüzü olan Müge Anlı, uzun zamandır hafta içi her gün ATV’de program sunuyor. 7’den 70’e milyonlarca insanın her sabah evine misafir olan Anlı, doğal halleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

capture-20230912230902547.jpg

Özellikle de programda yaptığı konuşmalarla büyük beğeniler toplayan Anlı, kısa süre önce açtığı Instagram hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmiyor.

capture-20230912230913919.jpg

Son olarak doğum günü partisinde çekindiği fotoğrafları paylaşan Anlı, görenleri kendine hayran bıraktı. Beyaz elbisesi ile resmen ortalığı yıktı geçti.

capture-20230912230922919.jpg

Kısa süre içinde binlerce beğeni olan fotoğraf bir yandan da yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü sunucunun hayranları yaptıkları yorumlarda hayranlıklarını dile getirirken kimisi de “aman enişte kıskanmasın” yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN