Müge Anlı'yı tahtından indirecek rakip Survivor'dan geliyor! Yeni gündüz kuşağı programını sunacak, artık Müge devri bitiyor

Müge Anlı'yı tahtından indirecek rakip Survivor'dan geliyor! Yeni gündüz kuşağı programını sunacak, artık Müge devri bitiyor

Müge Anlı, Didem Arslan ve Esra Erol gibi isimlere yeni bir rakip geliyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programına bir yenisi daha ekleniyor. O ismi duyanlar "Müge devri bitti" yorumları yaptı. Bakın Survivor'ın hangi yarışmacısı program sunacak?

Gündüz kuşağında yayınlanan programlara bir yenisi daha ekleniyor. Daha önce Survivor'da yarışma olan ve yıldızı parlayan o isim ekranlara Müge Anlı ile Tatlı Sert formatıyla dönecek. İsmi duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

mugeanl-001.jpg

GÜNDÜZ KUŞAĞINA YENİ PROGRAM GELİYOR

Kriminal olayları yıllardır ekranlarda işleyen ve izlenme rekorları kıran Müge Anlı'ya rakip geliyor. Hafta içi her gün yayınlanan gündüz kuşağı programları Müge Anlı karşısında direnemezken, Survivor yarışması bu kez şansını deneyecek.

nazende.jpg

MÜGE'NİN TAHTINI SALLAYABİLİR

Daha önce Survivor'da yarışan Nazenin Tokuşoğlu, Ateşin Kuşları dizisiyle adını duyurmuştu. Tokuşoğlu şimdi de gündüz kuşağı programı sunacak. Yakında ekranlara gelmesi planlanan program için "Müge'nin tahtını sallar" yorumları yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN