Muhammet Burhan cinayetinde kör düğüm! Köydeki yasak aşklar ifşa oldu! Müge Anlı'nın ağzı açıkta kaldı... Kim kimin nesi...

Muhammet Burhan cinayetinde kör düğüm! Köydeki yasak aşklar ifşa oldu! Müge Anlı'nın ağzı açıkta kaldı... Kim kimin nesi...

Müge Anlı'da yine herkesi ekrana bağlayan bir cinayet olayı işlenmeye başladı. Muammaya dönen Muhammet Burhan cinayetinin ardından çıkanlar ise herkesi şoke etti. Amasya'da Yeşilırmak kenarında infaz edilen 27 yaşındaki Muhammet Burhan'ın hala katilleri bulunamadı. İşte cinayete ilişkin herkesi hayrete düşüren detaylar.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine herkesi erkan başına kilitleyecek bir cinayet dosyası işlenmeye başladı. Amasya'da öldürülen Muhammet Burhan'ın katilleri henüz bulunamazken, cinayetle beraber yaşanan yasak aşklar da gün yüzüne çıktı. Müge Anlı'nın bile öfke krizleri yaşadığı cinayette yayında gerginlikler yaşandı. Muhammet Burhan yasak aşka mı kurban gitti? İşte yayında ortaya çıkan detaylar.

burhan.jpg

MUHAMMET BURHAN CİNAYETİ AYDINLATILMAYA ÇALIŞIYOR

Amasya'da yasak aşk yüzünden öldürüldüğü iddia edilen Muhammet Burhan'ın yakınları ve öldürdüğü öne sürülen eşi Fatma Burhan ve sevgilisi iddia edilen Selami Şen de yayında bulundu. Karşılıklı olarak birbirlerini suçlayan taraflardan herkesin ağzını açıkta bırakacak iddialar da ortaya atıldı. Ortaya atılan iddialarla cinayetin seyri değişmeye başladı. Başarılı sunucu Müge Anlı'yı bile hayrete düşüren cinayetin detayları yavaş yavaş aralanmaya başlıyor.

engel.jpg

CİNAYETİN YENİ AYRTINTILARI AĞIZLARI AÇIKTA BIRAKTI

Çok fazla cinayeti aydınlatan Müge Anlı bu defa Yeşilırmak nehri kenarında infaz edilen 27 yaşındaki Muhammet Burhan cinayetini işlemeye başladı. Tatlı Sert programında günlerdir işlenen cinayette yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Burhan'ın ailesinin iddialarına göre Burhan'ı eşi Fatma Burhan ve sevgilisi Selami Şen öldürdü. Yasak aşk yaşadıkları iddia edilen Şen ve Burhan stüdyoya getirildi.

savci.jpgİddialar doğrultusunda aydınlatılmaya çalışılan cinayette adeta yasak aşk serisi çıktı. İnfaz edilen Muhammet Burhan'ın da Esra Ülker ile ilişkisi olduğu iddia edilirken, bir diğer yasak aşk iddiası da Muhammet Burhan'ın ablası Ayşe'nin, Kani isimli kişiyle yasak aşk yaşadığı oldu. Anlatılanlar karşısında şaşkınlığını gizlemeyen Müge Anlı, "Kim kimin nesi yemin ederim karıştırdım" ifadelerini kullandı. Yasak aşkta ismi geçen Kani isimli kişi de iddiaların yalan olduğunu, Fatma Burhan ve Selami Şen ilişkisinin ört pas etmek için bunların ortaya atıldığını söyledi. Cuma günü yayınında adeta her şey tek tek ortaya çıktı.

ogun1.jpg

ANLI "KİM KİMİN NESİ ANLAMADIM"

Kani-Ayşe ilişkisi hakkında tahminlerde bulunan Anlı, "Muhammet bu durumdan memnun değildi. Siz o zaman Burhan'ı öldürüp, Selami'yi de orada gördüm diyebilirsiniz" yorumunda bulundu. Selami Şen'in çelişkili ifadelerine sinirlenen Anlı, yayında sinirledi. "Salak değiliz" diyen Anlı, "Sende salak değilsen, İki tane kardeşin serası var. Babalarından kalma yeri kurmuşlar. Sana soruyorlar o tarladan geçtin mi?" diye tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN