Muhtarla azası arasında yasak aşk! Cinayet değil Netflix dizisi resmen! Müge Anlı bile işin içinden çıkamadı

Muhtarla azası arasında yasak aşk! Cinayet değil Netflix dizisi resmen! Müge Anlı bile işin içinden çıkamadı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine yasak aşk cinayeti işlenmeye başlandı. Gökhan Tombak cinayetini işleyen Müge Anlı, yeni detayları açıklamaya başladı. Muhtar ve azası Gökhan Tombak'ın arasına yasak aşk mı girdi? İşte detaylar..

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni bir cinayet dosyası işlenmeye başladı. Burdur'da yaşayan Gökhan Tombak, esrarengiz bir şekilde öldürüldü. Tombak'ın yakınları cinayet zanlısını bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Cinayetin ardından yasak aşk iddiaları ortaya çıktı. Gökhan Tombak, muhtarın karısı ile yasak ilişkisi mi vardı? İşte merak edilenler..

definemuhtar.jpg

MUHTAR, AZAYI ÖLDÜRDÜ MÜ? YASAK AŞK İDDİALARI

Cinayetin aydınlanmasını isteyen aile yasak aşk iddialarını yalanlarken, köy halkı ise Gökhan Tombak'ın eşini sürekli aldattığı ve en son köyün muhtarının karısıyla yasak aşk yaşadığını iddia etti. Tombak'ın bu yasak aşktan dolayı öldürüldüğü söyleniyor.

anli.jpg

MUHTARIN EŞİ İLE YASAK AŞK MI YAŞIYORDU?

Bütün köylünün bu yasak aşkı bildiğini söyleyen yakınlar cinayetin muhtarın eşi yüzünden olduğunu belirtti. Diğer bir iddia ise muhtarın Gökhan Tombak için 'vur emri' verdiğini söyledi. Tombak'ın eşi Asuman Tombak yasak aşk iddialarını yalanladı ve cinayetin başka neden dolayı olduğunu iddia etti.

muhtar.jpg

"ÖLDÜRMEZSEN, BİLE BACAKLARINI KIR!"

'Vur emri' verildiğini ifade eden Osman Bey ise muhtarın kendisine Gökhan Tombak'ın öldürülmesi karşılığında 600 bin lira para teklif ettiğini söyledi. Öldürmezse bile bacaklarını kırmasını söylediği yine iddialar arasında. Osman Bey ise bu teklifi kabul etmediğini belirterek, Gökhan Tombak'ı bu konuda uyardığını da söyledi.

asumangokhan.jpg

MUHTARIN KARISIYLA YAŞADIKLARINI PAVYONDA ANLATTI

Osman Bey, Gökhan Tombak ise öldürülmeden önce pavyonda muhtarın karısı Ayşe ile yaşadığı yasak aşkı anlattığı ve muhtarın evinden geldiğini söylediğini de iddia etti. Müge Anlı ise o aracının peşine düştü. İleriki günlerde cinayete dair hangi detayların da çıkacağı merak konusu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN