Mülakatsız, kurasız hastanelere personel alımı yapılacak! 45 yaş altı iş arayanlara duyuruldu: Başvurular açıldı

Mülakatsız, kurasız hastanelere personel alımı yapılacak! 45 yaş altı iş arayanlara duyuruldu: Başvurular açıldı

Sevindirici haber! İşkur aracılığıyla birçok ilde KPSS, kura veya mülakat gerekmeksizin hastanelerde personel alımları yapılacak. Başvuru yapmak isteyen herkes, 18-45 yaş aralığında, çeşitli meslek gruplarında (hasta karşılama, sekreter, hemşire, ambulans şoförü vb.) boş pozisyonlar için başvuruda bulunabilir. Şartları sağlayan adaylar hızla işe alınacak. İşkur, 2023 yılında özel sektör ve kamu için binlerce kişiye istihdam sağlamaya devam ediyor. Detaylar için güncel hastane personel alım ilanlarına başvurabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

Yeni iş ilanları yayımlandı ve dikkat çeken bir bölümü hastane alımlarından oluşuyor. Maaşlar, unvana ve deneyime bağlı olarak değişmekle birlikte en düşük 8.500 TL olarak belirlenmiş durumda. Temizlik personeli ve güvenlik görevlisi kadrolarında en fazla alımlar gerçekleştiriliyor. Başvuru şartları ilanlara göre farklılık göstermektedir. Birçok ilanda mülakat, sınav veya KPSS gibi şartlar aranmamaktadır, ancak bazı ilanlarda bu şartlar yer alabilmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

başvuru

İŞKUR üzerinden temizlik görevlisi alım ilanlarına başvurmak için öncelikle https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından "Meslek" yazan kutucuğa başvuruda bulunmak istediğiniz meslek grubunu yazarak arama seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Karşınıza çıkan ilanlara giriş yaparak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru şartları ilanlara göre değişiklik gösterebilir.

İŞKUR KAYIT NASIL YAPILIR?

işkur

İlk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunacak olanların ise öncelikle İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekmektedir. İŞKUR kaydı oluşturmak için İŞKUR web sitesine girerek özlük bilgilerinizi doldurmanız ve kaydederek giriş yapmanız gerekmektedir.

İŞKUR kayıt olma sürecine geçmeden önce dikkate almanız gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır. İŞKUR, iş arayanlar ile işverenleri ayrı kategorilere ayırmıştır ve sisteme kayıt olurken hangi kategoriye kayıt olduğunuzu belirtmeniz gerekmektedir.

Kaydı aktif hale getirebilmek için e-posta adresi veya telefon numarası girmeniz gerekmektedir. En az bir tanesini girmeniz yeterlidir. Aksi takdirde onay kodu iletilmeyeceğinden dolayı kaydınız aktif edilemez. Üyelerin hesapları, son işlem tarihinden itibaren 1 yıl boyunca aktif olmazsa (yani bu süre zarfında giriş yapılmazsa), hesapları dondurulur. Bu süre, özürlü ve eski hükümlü kayıtları için iki yıldır.

Hastanelere mülakat veya kura olmadan personel alımları yapılacak! İŞKUR başvuru ekranı açıldı! 18-45 yaş arasındaki adaylar temizlik, güvenlik, sekreter, ambulans şoförü, sağlık personeli gibi meslek gruplarında işe alınacak. Başvuru yapmak için İŞKUR web sitesine giriş yaparak ilgili ilanlara başvur butonuna tıklamanız yeterlidir. Ancak İŞKUR'a ilk kez başvuranlar, öncelikle İŞKUR kaydı oluşturmalıdır. İŞKUR web sitesindeki kayıt bölümüne girerek özlük bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalı ve kaydetmelisiniz.

İŞKUR'a kayıt olurken iş arayan mı yoksa işveren mi olduğunuz belirtmeniz gerekmektedir. Ardından kullanıcı sözleşmesini kabul etmeniz ve profil bilgilerinizi (şifre, isim, soyisim vb.) doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir. Profilinizi oluşturduktan sonra öğrenim durumu, yetenekleriniz, eğitim geçmişi, aradığınız pozisyonlar gibi bilgileri aşama aşama doldurabilir ve isterseniz özgeçmişinizi de ekleyebilirsiniz.

Profil fotoğrafı eklemeniz de önerilir, çünkü yapılan araştırmalarda profil fotoğrafı olanların iş bulma şansının daha yüksek olduğu tespit edilmiştir. Ardından İŞKUR size bir danışman atayacak ve işveren veya işçi ile sizi buluşturmak için çalışmalarını sürdürecektir.

Eğer internet üzerinden İŞKUR'a üye olmak istemiyorsanız, bulunduğunuz şehirdeki en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü'ne öğrenim durumunuzu gösteren bir belgeyle başvuruda bulunmanız da mümkündür. İlgili görevli personel size kayıt işlemleri konusunda yardımcı olacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN