Mustafa Sandal - Uzi polemiğine diğer sanatçılardan da tepki var! Bakın kim kimi haklı buldu...

Mustafa Sandal - Uzi polemiğine diğer sanatçılardan da tepki var! Bakın kim kimi haklı buldu...

Rapçi Uzi ile Mustafa Sandal arasında konser sırası polemiği yaşanmıştı. Uzi'nin "Benim önüme Mustafa Sandal'ı çıkaramazsın" diyerek başlattığı polemikte Mustafa Sandal'dan cevap gelmiş ancak Uzi ilk tavrını değiştirmemişti. Tartışmaya dahil olan Sinan Akçıl, magazin habercilerinin mikrofon uzatması üzerine "Uzi haklı" yorumu yaptı...

Krvn, Makina gibi rep parçalarlıyla tanınan Uzi, Mustafa Sandal ile polemiğe girdi.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen 'Ağrı Dağı Müzik Festivali'nde stadyumda sahneye çıkan sanatçılar Mustafa Sandal, Zara ve Kadr, binlerce kişiye konser verdi. Bu konserde yer alması planlanan Uzi ise programı iptal etti. Sebebi ise Mustafa Sandal'ın ile sahneye çıkış sırası idi.

Uzi'nin müzik festivaline Business Class uçuş olmadığı için katılmadığı, ekonomi sınıfında uçmayı kabul etmediği iddia edilmişti.

Repçi Uzi, yaptığı bir paylaşımla konsere katılmama sebebini açıkladı. Uzi paylaşımında şu sözlere yer verdi:

uzi-musti1.jpg

Uzi'nin bu paylaşımından sonra tepkiler gecikmedi. Pek çok kişi Mustafa Sandal'a hak verirken sanatçının kendisi de bir paylaşımla ünlü rapçiye cevap verdi. İşte o cevap:

uzi-musti2.jpg

UZİ'DEN BİR CEVAP DAHA...

Uzi, bu cevaptan sonra da tavrını değiştirmeyerek bir cevap daha verdi. Sosyal medyada paylaşım yapan rapçi, "Sen de beni arayıp buradaki gibi samimi bir dille son sahneye çıkmak istediğini söyleseydin ben de geçmişindeki başarılarına saygı duyarak senden önce çıkabilirdim Mustafa abi. Yaşım 25 şu ana kadar global ve ülkemizin sınırlarında çok fazla başarım oldu yazmaya üşendim. Umarım ben de bahsettiğin başarılara ulaşırım bunun için elimden geleni yapıyorum. 30 yıl sonra geçmişimde başardıklarım ve o an elde ettiklerimle yaşamayı öğrenmek istiyorum fazlasını değil ben de seni seviyorum" ifadelerini kullandı.

sinan-akcil.jpg

SİNAN AKÇIL'DAN DESTEK GELDİ

Sandal'dan daha sonra bir tepki gelmezken diğer sanatçılar tartışmaya dahil oldu. Bunlardan biri de Sinan Akçıl'dı. “Piyanist 3” isimli albümünde yer alan “Yalanlarla Kandır” şarkısının klip çekimleri sırasında basın mensupları ile ayak üstü sohbet eden Akçıl, Mustafa Sandal - Uzi polemiği ile ilgili şunları söyledi: “Uzi sitem etmekte bence haklı. Ya ayrı ayrı günlerde yapacaklar ya da en son Uzi’ye bırakacaklar. Kuşakların birbirini hazmetmesi lazım. Saygı tabii ki önemli ben de Mustafa Sandal'a saygı duyuyorum. Sahne olarak Uzi en son çıkmak isteyebilir. Bence bu çok normal"

gokce-kirgiz.jpg

GÖKÇE KIRGIZ: MUSTAFA SANDAL'A DA BUNU DİYEMEZSİN

Konu hakkında fikri sorulan şarkıcı Gökçe Kırgız, "Rapçi arkadaşım bir tık yanlış yapmış bence. Yılların Mustafa Sandal'ına asla ve asla söyleyenmeyecek bir şey, kimseyi üzmeden bunu eleştirmek istiyorum. Mustafa Sandal'ın sadece 'Aya Benzer Yüreğim' demesi bile yeter. Uzi'nin şarkıları milyon tıklanıyor ama sen Mustafa Sandal'a da bunu diyemezsin tabii ki..." şeklinde konuştu.

Kendisinin sahneye çıkış sırası hakkında bir kuralı olup olmadığı sorulan Kırgız, "Müziğin dili birdir. Önce de çıkarım, sonra da çıkarım. Öyle kaprislerim yok. Zaten günün sonunda hepimizi dinliyorlar" diyerek yanıt verdi.

umit-yasar.jpg

'MESLEK BÜYÜĞÜNE SAYGI'

Gökçe Kırgız’ı dinlemeye gelen şarkıcı Ümit Yaşar'a da aynı soru soruldu. Yaşar, konu hakkında “Herkes haddini bilecek. Meslek büyüğüne bir şekilde saygı gösterecek. Bunu bilir bunu söylerim. Umarım araları düzelir" yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN