Mustafa Sandal Tarkan ve Hadise için ağır konuştu: Rakamı duyunca gülesim geliyor, ben yemem...

Mustafa Sandal Tarkan ve Hadise için ağır konuştu: Rakamı duyunca gülesim geliyor, ben yemem...

Sevgilisi Melis Sütşurup ile haziran ayında İtalya'da nikah masasına oturan Mustafa Sandal, meslektaşlarının yılbaşında kazanacağı 'sahne ücretleri' hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü şarkıcının bu açıklamalarını "Hadise ve Tarkan'a gönderme" olarak yorumladı.

Geçtiğimiz haziran ayında İtalya’nın başkenti Roma’da Melis Sütşurup ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, eşiyle Etiler'de görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı meslektaşlarını hedef aldığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Haziran ayında Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde kıyılan nikaha dünya evine giren ünlü çift, Etiler'de el ele alışveriş yaparken görüntülendi. İkilinin aralarındaki uyum dikkatlerden kaçmazken, Melis Sütşurup'un pembe terlikleri ise görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mustafa Sandal, yılbaşı programının netleşmediğini fakat yüksek ihtimalle Azerbaycan'da olacağını açıkladı.

Mustafa Sandaldan meslektaşlarına eleştiri: 30 yıldır sektördeyim ben yemem

"MAYIS AYINDAKİ SÜRPRİZİM ÇOK KONUŞULACAK"

Hayranlarına müjde veren ünlü şarkıcı, mayın ayında büyük bir sürprize imza atacağını açıklayarak ''Aralık ayında 8-9 farklı ülkede konser vereceğim ama mayıs ayı bir sürprizim olacak ki çok konuşulacak. Şimdi projem hakkında detay vermek istemiyorum ama bomba gibi geliyorum'' dedi.

Ünlü şarkıcı, meslektaşlarının yılbaşında kazanacağı sahne ücretlerinin sorulması üzerine ise çarpıcı açıklamalarda bulunarak ünlü meslektaşlarına göndermede bulundu.

"GÜLESİM GELİYOR"

Ünlü şarkıcı, bazı şarkıcıların yılbaşında kazanacağı ücretler hakkında 'gülesim geliyor' diyerek "Normal bir zamana göre 2-3 kat daha fazla ücretler olabiliyor. Bu bir gerçek ama bazı isimlerin aldıkları rakamları görünce gülesim geliyor. Kimisi PR (reklam) olsun diye fiyatını yüksek göstermeye çalışıyor ama ben yemem! Aslında halk da yemiyor. 30 yıldır bu sektördeyim, ben yemem!" dedi.

Mustafa Sandal'ın 2 yıla kadar hapsi isteniyor

"EKİBİ YAŞAMIŞTIR"

Mustafa Sandal ayrıca, basın mensuplarının Tarkan'ın yılbaşında 18 milyon TL karşılığında Kıbrıs'ta konser vereceğini hatırlatması üzerine ise ''Öyleyse ekibi yaşamıştır'' diyerek gülümsedi.

"MUSTAFA SANDAL'DAN TARKAN'A KIBRIS GÖNDERMESİ"

Bu açıklamaları sonrasında Mustafa Sandal'ın, yılbaşında 18 milyon TL karşılığında Kıbrıs'ta konser verecek olan Tarkan'ı ve yine Kıbrıs'ta 3 milyon TL karşılığında konser verecek olan Hadise'yi hedef aldığı öne sürüldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü şarkıcının bu açıklamalarını "Hadise ve Tarkan'a gönderme" olarak yorumladı.

ÜNLÜ İSİMLERİN YILBAŞINDA KAZANACAĞI ÜCRETLER

Tarkan - Kıbrıs, 18 milyon TL (Geçtiğimiz sene 15 milyon TL)

Bülent Ersoy - Azerbaycan, 3 milyon TL (Geçtiğimiz sene 1 milyon TL)7

Hadise - Kıbrıs, 3 milyon TL - (Geçtiğimiz sene 900 bin TL)

Ajda Pekkan - Kıbrıs, 1.5 milyon TL (Geçtiğimiz sene 600 bin TL)

İbrahim Tatlıses - Belarus, 1.8 milyon TL (Geçtiğimiz sene 1 .3 milyon TL)

Yıldız Tilbe - Ankara, 1 milyon TL (Geçtiğimiz sene 900 bin TL)

Hande Yener - Kıbrıs, 1 milyon TL (Geçtiğimiz sene 600 bin TL)

Seda Sayan - Kıbrıs, 850 bin TL (Geçtiğimiz sene 750 bin TL)

Tuğba Yurt - Hatay, 600 bin TL

Sibel Can - İstanbul, 1.5 milyon TL (Geçtiğimiz sene 1 milyon TL)

Özcan Deniz - Kıbrıs, 3 milyon TL (Geçtiğimiz sene 1 milyon TL )

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN