Mutfağın içinde gizli bir saat var! Yalnızca IQ'su 130'un üstünde olanlar saati 5 saniyede bulabiliyor!

Mutfağın içinde gizli bir saat var! Yalnızca IQ'su 130'un üstünde olanlar saati 5 saniyede bulabiliyor!

Ara ve bul yarışması, gözlem becerilerinizi test etmek için mükemmel bir araçtır. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu test etmek ister misiniz? O zaman 5 saniye içinde otelin mutfağındaki saati bulun.

Bir görüntüdeki gizli bir şeyi veya nesneyi bulmak, ara ve bul bulmacasının arkasındaki temel kavramdır. Kullanıcıların bu aktivitede belirli bir süre içerisinde görseldeki her hangi bir şeyi veya nesneyi araması gerekmektedir.

Ara ve bul etkinliği popülerdir çünkü bireysel veya grup halinde yürütülebilir. Aynı zamanda gözlem becerilerinizi test etmenin en iyi yollarından biridir. 5 saniye içinde görseldeki saati bulmanız gereken hızlı bir ara ve bul mücadelesine hazır olun.

1-017.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ SAATİ BULUN

Resimde, gizli saati 5 saniye içinde bulmanız gereken yoğun bir otel mutfağı sahnesi gösterilmektedir. Resimde şefler, mutfak eşyaları, fareler, kedi vb. gibi birden çok öğe olduğu için görev zorlaşıyor.

Dikkat seviyenizi test edecek ve ne kadar detay odaklı olduğunuzu görebilirsiniz. İyi gözlem becerisine sahip kişiler, saati zaman sınırı içinde fark edebileceklerdir. Resme dikkatlice bakın, tüm alanları tarayın ve gizli saati görüp göremeyeceğinize bakın. Saati fark ettin mi?

GİZLİ SAATİ GÖRDÜN MÜ?

Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? Hadi bakalım. Saat görüntünün sol tarafında değil. Saati şimdi fark ettin mi? Bireyler bunu kendi gözlem beceri düzeylerini daha iyi anlamak için kullanabilir ve gruplar, grupta kimin en iyi gözlem becerisine sahip olduğunu belirlemek için kullanabilir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Zaman sınırını tükettiniz. Kaçınız görseldeki saati başarıyla gördü? Bazı kullanıcılar hala saati arıyor. Saatin nerede saklandığını merak mı ediyorsunuz? Cevabı aşağıda açıklayacağımız için artık saati aramayı bırakabilirsiniz. İşte çözüm. Saat bacanın tepesinde görülebilir, bacanın delikleri arasına gizlenmiştir.

2-008.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN