Mutlu bir evlilikleri vardı bunu kimse beklemiyordu! 2022'nin son magazin bombası: Kimse inanmak istemedi

Mutlu bir evlilikleri vardı bunu kimse beklemiyordu! 2022'nin son magazin bombası: Kimse inanmak istemedi

Yaklaşık yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdükleri bilinen Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çifti için, Seren Serengil Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında bomba bir iddiada bulundu. Serengil'in iddiasını duyanlar, inanmak istemedi.

Canlı yayında çene tutulması yaşayan Seren Serengil, programa hızlı bir dönüş yaptı. Yayında Neslihan Atagül- Kadir Doğulu çifti hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atan Serengil, Doğulu'nun başka bir kadınla evli olduğunu söyledi. Bu iddia sosyal medyaya bomba gibi düşerken, herkes o kadının kim olduğunu merak etti. Bakın Kadir Doğulu kiminle imama nikahı kıymış?

İddialarıyla magazin gündemini derinden sarsan Seren Serengil, Hadise'den sonra bu kez Kadir Doğulu- Neslihan Atagül çifti hakkında bomba bir iddia ortaya attı. 7 yıldır Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu'nun başka bir kadınla imam nikahlı olduğu iddia edildi. Serengil, bakın Kadir Doğulu'nun kiminle imam nikahlı olduğunu açıkladı? Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi

neso.jpg

SEREN'DEN NESLİHAN-KADİR BOMBASI

Söylemezse Olmaz programının yorumcusu Seren Serengil, Amerika tatili sonrası programa geri döndü. Bircan Bali ile yaşadığı tartışmadan dolayı hastanelik olan Serengil, canlı yayına hızlı bir giriş yaptı.

1464213-seren-serengil-in-son-hali-uzdu-61ae0623d1866.jpg

Her iddiası sosyal medyayı sallayan Serengil, 2016 yılında evlenen Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çifti için ağızları açıkta bırakan bir iddia ortaya attı.

atagulnesilhan.jpg

"KADİR BAŞKA BİR KADINLA EVLİ" İDDİASI

Serengil'in iddiasına göre Kadir Doğulu, mensubu olduğu tarikatta başka bir kadınla imam nikahı kıydı.

kadir.jpg

Bu yaşanılan durumdan Neslihan Atagül'ü de haberinin olduğunu söyledi. Bu iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Henüz 7 yıllık evli olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN