Ne MasterChef ne Yemekteyiz! Efsane geri döndü, Arda Türkmen yeni sezona bomba gibi geliyor

Ne MasterChef ne Yemekteyiz! Efsane geri döndü, Arda Türkmen yeni sezona bomba gibi geliyor

Televizyon ekranlarında ilgiyle karşılanan yemek yarışması programlarına efsane geri dönüyor. MasterChef ve Yemekteyiz'in ardından uzun zamandır ekranlarda yer almayan, programı sunmak üzere Arda Türkmen hazırlığını sürdürüyor. Yeni sezonda bomba etkisi yaratacak. İşte tüm detaylar...

MasterChef ve Yemekteyiz programının ardından bir program daha geliyor. Yakın zamanda televizyon ekranlarında yer alacak yemek yarışmasını eskiler çok iyi hatırlar. Uzun zamandır ekranlarda yer almayan programı sunmak adına Arda Türkmen geliyor.

YEMEK YARIŞMALARINA YENİSİ GELİYOR

Seyirciler tarafından büyük beğeni toplayan yemek yarışmaları yeni sezon ile artış gösteriyor. TV8 ekranlarının MasterChef yarışması ve Yemekteyiz yarışması üzerine bir yenisi daha paylaşıldı.

Kanal D ekranlarında yerini almaya hazırlanan "Arda'nın Mutfağı" yeni sezonda izleyicileriyle buluşacak. Yeni bölümleriyle birlikte lezzetli ve birbirinden şahane tarifleriyle dikkatleri toplamayı hedefliyor. Türkiye'nin en çok sevilen şeflerinden birisi olan Arda Türkmen, yeni programın sunucusu olacak.

ardanin-mutfagi-3ncu-sezon-6nci-bolum.jpg

ARDA TÜRKME'NİN YENİ SEZON HEYECANI

Yeni sezon hazırlıklarının sürdüğü günlerde ünlü şef Arda Türkmen, duygularını paylaştı. İzleyicilerin merakla beklediği yemek programı için yeni sezon duyuruldu. Yeni sezonda çevrede yer alabilecek ürünler ile sıra dışı tarifleri yapacağını açıklayan Arda Türkmen, "Benim için önemli olan, izleyen herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği tarifler ortaya çıkartmak.” sözlerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN