Ne oldu sana Ufuk! Ünlü oyuncunun hayata tutunabilmesi için yardıma ihtiyacı var! Son halini görenler...

Ne oldu sana Ufuk! Ünlü oyuncunun hayata tutunabilmesi için yardıma ihtiyacı var! Son halini görenler...

Geniş Aile, Kalk Gidelim ve Emret Komutanım gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Ufuk Özkan, yeni projesi için kilo vermeye çalışırken hayatından oluyordu. Yeni projesi için Hollywood diyetine giren ve fazla kilolarından kurtulamaya çalışan Özkan, 17 kilo birden verdi. Son halini görenler 'Ne oldu sana Ufuk!' derken başarılı oyuncudan kahreden haber geldi. Ünlü oyuncunun hayata tutunabilmesi için yardıma ihtiyacı var! İşte Ufuk Özkan'ın son hali ve korkunç hastalığı...

Oyunculuğuyla ekranların sevilen yüzlerinden olan oyuncu Ufuk Özkan, son haliyle herkesi şoke etti. Yeni projesi için diyete giren ve fazla kilolarından kurtulamaya çalışan ünlü oyuncu ölümden son anda döndü. Hollywood diyetine giren Özkan, 17 kilo birden verince bağışıklık sistemi çöktü. Son halini görenler 'Ne oldu sana Ufuk!' yorumunu yaparken başarılı oyuncudan kahreden haber geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özkan, acı haberi duyurdu. Ünlü oyuncunun hayata tutunabilmesi için yardıma ihtiyacı var!

ÜNLÜ OYUNCUDAN KAHREDEN HABER! PERİŞAN HALDE...

'Geniş Aile' dizisinde Cevahir karakteri ile hafızalara kazınan Ufuk Özkan, yeni projesi için Hollywood diyetine girdi. Ünlü oyuncu bu diyet ile birlikte tam 17 kilo birden verdi. Birden bire fazla kilo verince doktor kontrolüne giden Özkan'ın üçüncü derece Siroz olduğunu öğrendi. Doktorlar Özkan’a eğer acilen Organ Nakli olmazsa 9 ila 12 ay yaşayabileceği bilgisini verdi.

ghhghggh-41.jpg

SON HALİNİNİ GÖRENLER ŞOK GEÇİRİYOR

Basında çıkan haberler sonrası sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ufuk Özkan, "Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldü. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah'ın izniyle böyle bir niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan (abiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız" diyerek takipçilerinden destek istedi.

dfdfdf-45.jpg

3 FİLMİNİN ÇEKİMLERİ ERTELENDİ

Ufuk Özkan, Memorial Şişli Hastanesi’nde organ nakli için sıraya girdi. Özkan, en kısa sürede organ nakli olmaması durumunda zorlu bir süreçten geçecek. Oyuncu, rol almayı planladığı 3 Sinema filminin çekimlerini de tedavi süreci başladığı için ertelemek zorunda kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN