Nebahat Çehre'den telefon yasağı: Yeni neslin canını sıktım

Nebahat Çehre'den telefon yasağı: Yeni neslin canını sıktım

Usta oyuncu Nebahat Çehre, Yeşilçam'dan geldiği için yüksek disiplinli olduğunu ifade ederek dizi setlerinde genç oyunculara cep telefonu kullanma yasağı getirdiğini söyledi. Çehre, "Hepsi kızım, hepsiyle görüşüyorum. Canlarım onlar ama biraz yeni neslin canını sıktım" ifadelerini kullandı.

Usta oyuncu Nebahat Çehre katıldığı bir davette basın mensuplarının karşısına geçti. Yeşilçam dönemi ile şimdiki dönemi karşılaştıran Çehre, setlerde yaşadıklarını aktardı.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Nebahat Çehre, Yeşilçam'ın kendilerine disiplinli olmayı öğrettiğini ve bunun getirisini meslek yaşantısında gördüğünü anlattı.

'TELEFONU YASAKLADIM'

Dizi setlerinde yaşadıklarını anlatan Nebahat Çehre, "Mesela bu telefon işi... Kamera karşısında iken telefonun yanında olmaması gerekir çünkü sessize de alsanız uyarı geliyor. O uyarı oyunculuğu bozar, orada kendinizi öyle kaptırmışsınız ki rolünüze oradan çıkabilirsiniz ya da bana etki yapıyor. Onun için yasaklar getiriyorum. Tabii Yeşilçam'ın etkileri bunlar.

'ÖZÜR DİLEDİM'

Ben de bayılıyorum onlara. Hepsi benim kızım, hepsiyle görüşüyorum. Özür de diledim. 'Haklısınız, ben yeni nesilden değilim ama şuraya sokmayın. Size zarar veriyor' diyorum. Biz Yeşilçam'da nefes alamazdık. Yani 'Yönetmen ne diyecek?' diye... Öksüremezsin bile. O disiplin bende devam ettiği için biraz yeni neslin canını sıktım" şeklinde konuştu.

'SETE MİNİBÜSLE GİDERDİK'

79 yaşındaki Çehre, Yeşilçam'da zor şartlarda çalıştıklarını ancak o dönemin kendilerine çok şey kattığını da sözlerine ekledi.

Nebahat Çehre, "Yeni nesli çok beğeniyorum, hepsi çok bilinçli çünkü. Şartlar çok değişti. Bizim şartlarla hiç alakası yok. Onlar şimdi Hollywood'la çalışıyorlar. Biz çok kötü şartlarda çalıştık. Sete minibüsle giderdik. O hayat bizi o kadar güzel yetiştirdi ki... Çok çektik ama oyunculuğumuza çok şey kazandırdı" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN