Netflix bu zamdan sonra abone bulamayacak! Ekim ayı paketleri belli oldu, fiyatı gören uygulamayı siliyor

Netflix bu zamdan sonra abone bulamayacak! Ekim ayı paketleri belli oldu, fiyatı gören uygulamayı siliyor

Netflix, ekim ayı paketlerini duyurdu! Bu sefer paketler zamlı! Bu zamlı tarifeden sonra Netflix abone bulamayacak! İşte Netflix'in ekim ayı abonelik fiyatları...

Son dönemde dijital platformların giderek daha fazla tercih edilmesi, Netflix'in Türkiye ve dünya genelindeki popülaritesini artırırken, platformun abonelik ücretlerindeki artışlar ise izleyiciler arasında tartışmalara neden oluyor.

TÜRKİYE'DE 4 MİLYON KULLANICISI VAR

netflixandroid-1200x675-jpg.webp

Netflix Türkiye, yaklaşık 4 milyon kullanıcısıyla ülkemizde en çok tercih edilen dijital platform olma konumunu sürdürürken, fiyat artışları sonrası tepki çekiyor.

OCAK AYINDA ZAM YAPILMIŞTI

16415435-1200x675.webp

Netflix Türkiye, ocak ayında abonelik ücretlerini güncellemişti. Ancak, bu güncelleme Türk kullanıcılar arasında memnuniyetsizlik yaratmıştı. 17 Ocak'ta yapılan zam sonrası Temel Plan 44,99 TL'den 63,99 TL'ye, Standart Plan 69,99 TL'den 97,99 TL'ye, Özel Plan ise 93,99 TL'den 130,99 TL'ye yükseltilmişti. Bu kararın ardından Netflix, 30 ülke için ise indirim kararı almıştı, bu da Türk kullanıcılarının tepkisine yol açmıştı.

NETLİX EKİM AYINDA YÜRÜRLÜĞE GİRECEK YENİ FİYAT TARİFESİ

netflix-1200x675.webp​​​​​​​

Dijital platformun bu çelişkili kararının ardından, küresel çapta yaşanan gelişmeler, dolar kurundaki artış ve diğer ekonomik faktörler nedeniyle Netflix Türkiye bir kez daha abonelik ücretlerine zam yapma kararı aldı. 20 Ekim itibariyle yürürlüğe girecek yeni ücretler şu şekilde:

  • Temel Plan: 99,99 TL

  • Standart Plan: 149,99 TL

  • Özel Plan: 199,99 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN