Netflix’in izlenme rekorları kıran dizisinden kötü haber! İzleyiciler bunu beklemiyordu: Final kararı verildi

Netflix’in izlenme rekorları kıran dizisinden kötü haber! İzleyiciler bunu beklemiyordu: Final kararı verildi

Netflix'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan kısa süre içerisinde popüler bir hale gelen o diziden kötü haber geldi. İzleyiciler bu habere çok üzülecek. Başrollerinde başarılı isimlerin yer aldığı dizi için final duyurusu yapıldı.

Dünya çapında en çok tercih edilen dijital içerik platformları arasında yer alan Netflix, neredeyse her dilden her kategoriden içerikleri kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Söz konusu bu platformda Türk yapımlar da büyük ilgi görüyor. İlgi gören içeriklerden biri olan Kuş Uçuşu dizisi ise ilk bölümüyle izleyenleri kendine hayran bırakmıştı. Lakin popüler diziden kötü haber geldi…

yeni-proje-5.jpg

KUŞ UÇUŞU DİZİSİNDEN FİNAL SEZONU

Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un başrolünde yer aldığı Kuş uçuşu dizisinin final yapacağı yayınlanan son sezonda belirtilmişti. Edinilen bilgilere göre popüler dizi 3. sezonuyla izleyicilere veda edecek.

yeni-proje-6.jpg

KUŞ UÇUŞU FİNAL SEZONU NE ZAMAN?

Farklı hayat biçimlerine sahip olan X kuşağı ile Y kuşağının çarpışmasını konu alan bu dizide kişiler üzerinden ilerlerken her 2 kuşağın da farklı düşünce yapılarına, farklı yollara başvurmalarına ve başarıya giderken her 2 tarafın da neleri göze alabileceğini anlatıyor. İlk bölümüyle 3 Haziran 2020 ikide yayınlanan ve her sezonunda 8 bölüm olan popüler dizi 11 Nisan 2024’te final sezonuyla son kez Netflix ekranlarında olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN