Netflix'in sevilen dizisi 'You'dan sevindiren haber! 4. sezon çekimleri başladı

Netflix'in sevilen dizisi 'You'dan sevindiren haber! 4. sezon çekimleri başladı

Netflix'in en çok sevilen dizilerinden ''You''nun 4. sezonu geliyor. You hayranlarını yeni sezonda "Euphoria" ve "The White Lotus" dizilerinin yıldız oyuncusu Lukas Gage karşılayacak. Lukas Gage, zengin bir ailede yetişen Adam karakterine hayat verecek.

Netflix draması "You"nun dördüncü sezonunun çekimleri başladı. Başrollerinde Penn Badgley ve Victoria Pedretti'nin rol aldığı sevilen diziye yeni sezonda "Euphoria" dizisinin oyuncusu Lukas Gage de katılıyor.

2018 yılında yayına başlayan dizi, Caroline Kepnes tarafından yazılan romana dayanıyor.

Beyazperde'nin aktardığına göre; dizinin showrunner'ı oyuncu Sera Gamble yaptığı açıklamada, "Penn'in, Joe'yu ürkütücü ama zorlayıcı bir hayata getirmesini izlemek heyecan vericiydi. Netflix'in 'You'ya böylesine muazzam bir destek göstermesi ve dünyanın dört bir yanındaki insanların Joe'nun son 3 sezonda her şeyi gerçekten çok yanlış anlamasını izlemekten keyif almasına çok müteşekkiriz" ifadelerini kullandı.

Dizi film platformu Lukas Gage'nin, varlıklı bir ailede yetişen ancak onların standartlarına hiç bir zaman ulaşamayan eğlenceli ve sıcak kanlı oğlu Adam karakterini canlandıracağını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN