Nihat Doğan canlı yayında Alişan'ı hedef aldı! Alişan'a sert sözler: "Ona büyük kırgınım, bu saatten sonra..."

Nihat Doğan canlı yayında Alişan'ı hedef aldı! Alişan'a sert sözler: "Ona büyük kırgınım, bu saatten sonra..."

Geçtiğimiz günlerde baba olma sevinci yaşayan ünlü türkücü Nihat Doğan, katıldığı bir canlı yayında Alişan'a sert sözlerle yüklendi. Ünlü türkücün açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ünlü türkücü Nihat Doğan, TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşarak sabah kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alan "Alişan ile Hayata Gülümse" programının sunucusu ünlü şarkıcı Alişan'a canlı yayında sert sözlerle yüklendi.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan '2. Sayfa' adlı magazin programına katılarak Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan Nihat Doğan, eski dostu Alişan'a canlı yayında sert sözlerle hedef aldı. Geçtiğimiz günlerde baba olma sevinci yaşayan ünlü türkücünün açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

"ONA BÜYÜK KIRGINIM"

Alişan'a kırgın olduğunu açıklayan Nihat Doğan, "Alişan'ı eskiden kimseye yedirmezdim. Ona büyük kırgınım. Allah evlatlarına bağışlasın, evliliğini daim etsin. Alişan'la tam anlamda bir uyuşmamız olmamıştı. Benim kimseye bir kıskançlığım yok. Alişan'a ne oldu diye sormak lazım. Asker oldu, askerliğine gittim. 1-2 kere aramız kötüyken de gittim o bile şaşırdı. Döndükten sonra yaptığı programa, nişanına, düğününe, çocuğuna her şeyine gittim. Hep giden biz olduk. Ablam vefat ettiğinde gelmedi. Arayarak konum istedi ama herkes geldi o gelmedi. O zaman çok kalbin kırılmıştı. Annem de 'sen onun her şeyine gittin, o niye gelmedi' demişti. Büyükler hep 'bir şey yaparken üçlemeyin' der. Biz 3'ledik, 4'ledik, 13'ledik hatta. 2 defa gittin o sana gelmedi üçleme." dedi.

Nihat Doğan, canlı yayında Alişan'a sitem etti: Ablamın cenazesine gelmedi

"BU SAATTEN SONRA..."

Bir daha Alişan'la bir araya gelmeyeceğini vurgulayan Nihat Doğan, "İnsanlar bir güç zehirlenmesine giriyor. Bu saatten sonra arasa da bir şey olmaz gönül ve kalp kırıldı. Allah Selçuk'a uzun ömürler verseydi. O, Alişan'dan daha iyi ve merhametliydi. Yürüyen bir melekti. O benim kardeşimin cenazesine gelmediği için ben de gidemedim. Selçuk hastayken ona çok dua etmiştim. Annem çok kırılmıştı." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN