Nihat Doğan'dan Mabel Matiz'e çılgın teklif! 'Antidepresan' için dudak uçuklatan rakam!

Nihat Doğan'dan Mabel Matiz'e çılgın teklif! 'Antidepresan' için dudak uçuklatan rakam!

Mabel Matiz'in 'Antidepresan' isimli şarkısını geçtiğimiz günlerde yorumlayarak dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü Nihat Doğan, şarkıyı kendisine vermesi için Mabel Matiz'e açık teklifte bulundu. Doğan'ın teklifi dudak uçuklattı.

Mabel Matiz'in 3 Kasım'da piyasaya sunduğu 'Antidepresan' adlı şarkıyı geçtiğimiz aylarda katıldığı bir canlı yayında yorumlayarak dikkatleri üzerine çeken Nihat Doğan, Mabel Matiz'e açık teklifte bulundu. Doğan'ın Mabel Matiz'e açık teklifi dudak uçuklattı.

Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir canlı yayında 'Antidepresan' isimli şarkıyı yorumlayarak sosyal medyada gündem olan daha sonrasında ise "Ya gel beraber düet yapalım yoksa ver bana, bak ben tertemiz kılçıksız fileto yapmışım zaten. Ben bu yolu yürürüm" açıklamasıyla Mabel Matiz'e seslenen Nihat Doğan, bu kez Mabel Matiz'e açık teklifte bulundu.

MABEL MATİZ'E AÇIK TEKLİF

'Antidepresan' şarkısının kendisinin yorumuyla birlikte yeniden ayağa kalktığını ifade eden Nihat Doğan, "Şarkı Nihat Doğan'la birlikte yeniden ayağa kalktı. O yüzden mukayese kabul etmiyorum. Halka rağmen bir şey yapılmaz, halk ne diyorsa odur. Halk Nihat Doğan demiş. Daha bunun tartışması olur mu?" dedi.

Doğan kendisine yöneltilen "Antidepresan için Mabel Matiz 100 bin dolar verir misin?" sorusunu ise "Veririm. Siz de çıtayı baya yükselttiniz" şeklinde yanıtladı. Doğan'ın Mabel Matiz'e açık teklifi sonrasında gözler Mabel Matiz'in vereceği yanıta çevrildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN